mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Siemka od pewnego czasu mam taki problem z forum----> http://scr.hu/0qn77/4caev mogę odświeżać forum 100 razy i dalej tak samo. Nie ważne czy spróbuję wejść w jakiś poddział. Próbowałem na różnych przeglądarkach.... dalej to samo. To wszystko się dzieje po aktualizacji forum. Jedynym sposobem na to aby przejrzeć forum to odczekać jakiś czas(około 10 min), ale za chwilkę jest to samo. Czy macie tak samo? Ale co to ma wspólnego z tym działem? To, aby coś z tym zrobić. Jeżeli jednak nie ten dział to proszę o przeniesienie. Dzięki Pozdrawiam ORION 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Takie rzeczy zgłaszamy na PW Proszę tam pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi