NoisyBoy 5 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Twoj nick: BlackBird Nick podejrzanego*:iziDane podejrzanego [sID+IP]*:5692 STEAM_ID_LAN 40 13:21 25 1 89.72.124.46 Nonsteam ZmienneIP Data (dzien, gg:mm) zajscia:18.01.2016 godz. 11-12Twoj dowod*: demo http://www82.zippyshare.com/v/9Fbor5Sk/file.htmlRodzaj czita*: Nie jestem pewien, ale wh, aim Nazwa mapki: wiocha i dd2002Czasy podejrzanych akcji*:IP /Nazwa serwera: Cod 350 SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Ps. Pierwszy raz wstawiam demo z czitami i nie jestem pewien czy dobrze to zrobiłem ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nie da się go zbanować. Trzeba po ip. Czyli ktoś rangą wyżej musi to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Gracz ma zmienne ip i sid, ban nic tu nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi