Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ze względu iż Paweł ma dalej nieobecność, postanowiłam wytypować kolejną osobę. Oczywiście, w dalszym ciągu czekamy na odpowiedzi Pawła tylko już bez nominacji. Kolejną wytypowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań macie do piątku. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) oooo. :devilred: Kochasz mnie foczko? Jak się czujesz, że w sobotę skończysz 18?! Czemu obcinasz włosy parówko? Kiedy kompa naprawisz i pogadamy na tsie?! Zaśpiewasz mi coś na karaoke?! Jakieś rodzeństwo? Kupić Ci nutelle? Jesteś moją foczką? Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 [P] Kochasz mnie? [P] Kiedy zaśpiewasz mi 1D? [P] Kto jest twoją żonką? :wub: [P] Jaki masz rozmiar stanika? :naughty: [P] Dzień czy noc? [P] Na jakim serwerze grasz? [P] Jaki sport lubisz? [P] Dobrze się uczysz? [P] Oglądasz jakieś seriale? [P] Jaki aktor Ci się podoba? (jeśli podoba) [P] Lubisz czytać? [P] Farbowana? [P] Wolisz mnie czy Umciaka? [P] ? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) [P] :banan: ? [P]Kochasz mnie foczko? [P] Spotkamy się kiedyś? [P] Kiedy będziemy śpiewać? [P] :ninja: ? Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Kasiaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Ooo w końcu ty. [P] :ninja: ? Wiesz, że nie lubię ciebie? Jak bardzo mnie nie lubisz w skali 1-10? Edytowane 18 Stycznia 2016 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 [P] Jesteś foczką-ą-ą-ą? [P] Wiesz, że kochamy Cię, za wodę i chleb w więzieniu? [P] Kochasz mnie trochę? [P] Siatka czy nożna? [P] Śpiewanie czy teatr? [P] Następny razem więzienie razem? :banan: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 [P] Jaki masz rozmiar stanika? :naughty: Hahah xD Czemu Pynia? Trafny jest ten opis z Twojej sygny? ;d Jeżeli tak, to bać się? Długo Krystian (Shino) Cię podrywa? ;d Co to za jakaś wróżka na avku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Siemka? :ninja:? :ninja:? Jak trafiłaś na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) [P] kochasz mnie? [P] Jesteś lizuskiem? - nie chcę cie obrazić [P] Ja czy Nessia? [P] masz? :cycki: [P] dlaczego :banan: ? [P] twoja mama lubi połowę tsa? XD [P] kiedy sernik? [P] wi haj du? [P] ogarniasz niemiecki? [P] siatka czy noga? [P] No_homo? [P] pasza czy izak? [P] dlaczego LOL? [P] ile wyciskasz na silce? [P] co cie trzyma na sieci? [P] myslisz ze jestes lubiana na sieci? [P] dlaczego redaktor, a nie naprzyklad odrazu Global mod? XDD [P] ? [P] dlaczego jestes taka chuda? :hmmm: [P] myslisz o dalszej szkole? [P] zdalas to prawko? [P] ile czasu poswiecasz na nauke? [P] lubisz sama siebie? [P] co chciala bys zmienic w swoim zyciu? [P] dlaczego na poczatku dieta? [P] co o mnie sadzisz? [P] kaplica? Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 [P] Dlaczego masz tańczące świnie na profilu? [P] Planujesz pochlać na swojej 18? ;v [P] Zaprosisz mnie na 18? :v [P] Podłączam się do pytania Nessi... Jaki masz rozmiar stanika? [P] Co chciałabyś zmienić w swojej miejscowości? [P] Dlaczego w numerze gg masz 69? :69: :cwaniak: [P] Jak mocno kochasz swoje foczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 :banan: czy :ninja: ? Co o mnie sądzisz ? Dlaczego mówisz na mnie lizus ? ^^ Programy jeszcze kiedyś w LoLa ? Pijesz cuś ? %% Ulubione zwierzątko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kochasz mnie ? Kiedy mam cię odwiedzić? Ulubiony perfum? Ulubiony kolor? Czym się interesujesz? Wiem,że mną Kim chcesz zostać w przyszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czemu akurat to forum a nie inne? Jak masz na imię? xD serio nie wiem :/ Ile masz wzrostu? Skąd pochodzisz? W jakiem wieku napiłaś się pierwszy raz alkoholu? :pije: Grasz w cs go/1.6? Palisz? xD Uprawiasz jakieś sporty? jak tak to jakie? lato/zima? Czemu akurat taki nick Pynia? Jakie masz plany na życie? Masz jakieś zwierzę, jak tak to jak się wabi ? Masz rodzeństwo? Jaka była twoja najniższa/najwyższa średnia w szkole? Koniec ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kiedy zagramy w lola? :v Ahoj Majtku! Kochasz mnie? <3 Czy wiesz co zrobiłaś minionego lata? Będziesz moja Leją? Jak się znalazłaś na sieci? Chloroform w domu masz? Ocen mnie w skali od 1 - 10 :v Kiedy nauczyć Cię rzucać te ulty? Road to Challanger? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) [P] Chcesz dostać list? [P] Jak mocno się na mnie złościłaś po incydencie z raportem? Edytowane 20 Stycznia 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 [P] Lubisz mnie?[P] Co lubisz robić w wolnym czasie? (po za cs, forum i ts)[P] Nawiniesz cos jeszcze na karaoki?[P] Jak tam progress, chodzi o grafike?[P] Oglądasz smerfy?[P] Dodaj ofensywne zdjęcie i napisz coś miłego![P] Co Ci się ze mną kojarzy (po za grafiką, forum etc.)[P] Jak pies to jaka rasa?[P] Podaj 5 najlepszych raperóF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 To kiedy idziemy łapać pokemony? Co kierowało Cię wchodząc pierwszy raz na mój kanał Ts? Wymienisz 3 moje dobre cechy? #Nie masz szans. Skąd wziął się u Ciebie taki Toxic? Kiedy zdajesz prawko i mnie w końcu odwiedzasz? Kiedy skończą się słowa a zaczną czyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czekamy na odpowiedzi Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi