ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) "Facebook od jakiegoś czasu testuje zupełnie nową przeglądarkę w aplikacji, która umożliwi znacznie więcej niż ta wbudowana obecnie. Aktualnie - dotknięcie linku na Facebooku powoduje otworzenie go w prostej przeglądarce. Ta nowa oferuje znacznie więcej. Po pierwsze, istnieje możliwość wpisania własnego adresu URL, a więc nie będziecie musieli opuszczać Facebooka i włączać w tym celu innej przeglądarki. Zrobicie to w tej wbudowanej w aplikację. Po drugie, pojawiają się także przyciski wstecz i do przodu. Obecnie dostęp do tej wersji przeglądarki mają tylko wybrani użytkownicy iOS i nie wiadomo kiedy będzie ona dostępna dla wszystkich użytkowników." Dobry pomysł dla użytkowników Facebooka? Źródło: Zapytaj.onet.pl Edytowane 19 Stycznia 2016 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Szczerze, ja i tak używam facebooka przez chrome na telefonie, bo apka + messenger mulą mi telefon ;d. Ery, bajery, śmery, za niedługo dodadzą do tego rower, albo funkcję czyszczenia dywanów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Szczerze, ja i tak używam facebooka przez chrome na telefonie, bo apka + messenger mulą mi telefon ;d. Ery, bajery, śmery, za niedługo dodadzą do tego rower, albo funkcję czyszczenia dywanów. No to prawda. Już przesadzają z tymi "nowinkami", które jak dla mnie są zbędne. Mój telefon tego nie wytrzyma xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Dla mnie też bez sensu. Aplikacja już waży kilkadziesiąt MB, a nawet nie ma messengera, tylko dociągać trzeba. Ja rozumiem, że teraz każdy ma telefony z dwucyfrową ilością wbudowanej pamięci liczonej w GB, RAM'u pewnie nie mniej, ale są jeszcze ludzie ze starszymi smartphone'ami. Ja obecnie używam Facebook Lite i jestem niezadowolony tylko z paru rzeczy dotyczących estetyki, lecz poza nimi nie narzekam. Ta wersja waży 512 KB, jeśli dobrze pamiętam. To w tym kierunku powinno się iść. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jeżeli o mnie chodzi to też jestem zdania, że co za dużo, to niezdrowo. Używam facebooka głównie do porozumiewania się ze znajomymi albo do śledzenia aktywności moich ulubionych muzyków/zespołów/aktorów. Myślę, że już i tak messenger i w ogóle cały fejs jest tak urozmaicony, że nie trzeba więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Idą w dobrą stronę. Rozwijają się. Na pewno dużo ludzi z tego korzysta. Ja na pewno nie ponieważ wchodze raz na ruski rok na fb i odpisuje na wiadomości. Facebook to dla mnie komunikator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zbedne wedlug mnie, mój telefon galaxy s3 ledwo uciaga sama aplikacje fb xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Popieram, będzie jeszcze prościej a i nerwów człowiek zaoszczędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Z jednej strony koniec z wychodzeniem z aplikacji by załadować link, z drugiej strony może to być niewypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja to tam będę korzystał jak teraz, czyli normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi