ωιncнєѕтєr 1,310 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) "Facebook od jakiegoś czasu testuje zupełnie nową przeglądarkę w aplikacji, która umożliwi znacznie więcej niż ta wbudowana obecnie. Aktualnie - dotknięcie linku na Facebooku powoduje otworzenie go w prostej przeglądarce. Ta nowa oferuje znacznie więcej. Po pierwsze, istnieje możliwość wpisania własnego adresu URL, a więc nie będziecie musieli opuszczać Facebooka i włączać w tym celu innej przeglądarki. Zrobicie to w tej wbudowanej w aplikację. Po drugie, pojawiają się także przyciski wstecz i do przodu. Obecnie dostęp do tej wersji przeglądarki mają tylko wybrani użytkownicy iOS i nie wiadomo kiedy będzie ona dostępna dla wszystkich użytkowników." Dobry pomysł dla użytkowników Facebooka? Źródło: Zapytaj.onet.pl Edited January 19, 2016 by ωιncнєѕтєr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Szczerze, ja i tak używam facebooka przez chrome na telefonie, bo apka + messenger mulą mi telefon ;d. Ery, bajery, śmery, za niedługo dodadzą do tego rower, albo funkcję czyszczenia dywanów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Szczerze, ja i tak używam facebooka przez chrome na telefonie, bo apka + messenger mulą mi telefon ;d. Ery, bajery, śmery, za niedługo dodadzą do tego rower, albo funkcję czyszczenia dywanów. No to prawda. Już przesadzają z tymi "nowinkami", które jak dla mnie są zbędne. Mój telefon tego nie wytrzyma xD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielecki 57 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Dla mnie też bez sensu. Aplikacja już waży kilkadziesiąt MB, a nawet nie ma messengera, tylko dociągać trzeba. Ja rozumiem, że teraz każdy ma telefony z dwucyfrową ilością wbudowanej pamięci liczonej w GB, RAM'u pewnie nie mniej, ale są jeszcze ludzie ze starszymi smartphone'ami. Ja obecnie używam Facebook Lite i jestem niezadowolony tylko z paru rzeczy dotyczących estetyki, lecz poza nimi nie narzekam. Ta wersja waży 512 KB, jeśli dobrze pamiętam. To w tym kierunku powinno się iść. Edited January 19, 2016 by Bielecki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Jeżeli o mnie chodzi to też jestem zdania, że co za dużo, to niezdrowo. Używam facebooka głównie do porozumiewania się ze znajomymi albo do śledzenia aktywności moich ulubionych muzyków/zespołów/aktorów. Myślę, że już i tak messenger i w ogóle cały fejs jest tak urozmaicony, że nie trzeba więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Idą w dobrą stronę. Rozwijają się. Na pewno dużo ludzi z tego korzysta. Ja na pewno nie ponieważ wchodze raz na ruski rok na fb i odpisuje na wiadomości. Facebook to dla mnie komunikator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Zbedne wedlug mnie, mój telefon galaxy s3 ledwo uciaga sama aplikacje fb xd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinolek 25 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Popieram, będzie jeszcze prościej a i nerwów człowiek zaoszczędzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMbOtendobry 8 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Z jednej strony koniec z wychodzeniem z aplikacji by załadować link, z drugiej strony może to być niewypał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lulok 14 Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Ja to tam będę korzystał jak teraz, czyli normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts