DisastrouS 3 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Nick:DisastrouS Link do SS:http://www114.zippyshare.com/v/HE3x0QkB/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:7251361' [AMXBans] Your IP: '79.191.4.142' [AMXBans] =============================================== Serwer:FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=47205 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 19 Stycznia 2016 przez DisastrouS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Na Twoich ssach widnieje inna godzina niż w banie. Wyjaśnij to. Opcja "edytuj" Proszę nie zamykać tematu. Demko sprawdził. Czysty. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DisastrouS 3 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Dlatego M@jki H@rdcor że mam inna godzinę na Kompie bo miałem robionego formata teraz jest godzina 00:55 a u mnie na kompie jest teraz 12:08 zmieniłem teraz dopiero godzinę na kompie i dlatego tak pisze w ssy w tym miejscu co miałem mieć ssy zrobione to są w tym dobrym miejscu wiec ub poproszę zapomniałem że to będzie tak pisać myślałem że to nie będzie problemu wiec ub dostanę Proszę o Ub Edytowane 20 Stycznia 2016 przez DisastrouS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Coś za bardzo prosisz o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipekCS 12 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Chciałbym zaznaczyć, że gdy komputer ma dostęp do internetu podczas instalacji systemu windows to godzina jest automatycznie ustawiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DisastrouS 3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Chciałbym zaznaczyć, że gdy komputer ma dostęp do internetu podczas instalacji systemu windows to godzina jest automatycznie ustawiana. tak tylko ja mam windows 10 i ja muszę sam godzinę ustawiać ludzie czemu wy mi nie wierzycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi