XHitManHeadX 3 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Nick: XHitManHeadXLink do SS: linkWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : XHitManHeadX [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 98396708 ' [AMXBans] Your IP [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console Serwer: COD 201Link do bana: link Co do SS bo wiem że to będzie spina jak na SB, to są jedyne ss jakie mam z dust2. nie wiem czemu 01,02 i 03 to te same ss, kładąc laptopa powciskałem kilka klawiszy, na ostatnim ss widać nawet że zrobiłem SS ze steam. Nie wiem czego to wszystko jest powodem ale liczę że są tu ludzie co używają rozumu i określą cała sytuacje jak opisałem. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez XHitManHeadX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 To jest skopiowany ten sam ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi