jakzwykleban 5 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wzor skargi: 1.Twoj Nick: endriu 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin thc w120 costam 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: ok 23:10 23:30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): nie chce mi się robić screenów, sprawdzcie sobie logi, demko, wyjdzie na to samo, wiem że bez dowodów które ja dostarczę może skończyć sie na niczym, ale straciłem wystarczająco dużo czaasu na pisanie tej skargi, nie będę się bawił w jakieś dowody, admin któego to dotyczy wie, że to prawda 7.Opis sytuacji: gracz 'wiola' mial sb, zgłaszałem to wielokrotnie, bez skutku. przypomnę, że każdy inny gracz z sb dostaje bana, z resztą nie bez powodu, przez sb terro nie widzi paki na radarze, nie można obserwować takiej osoby, ct też nie widzi tej osoby na radarze przez co może dochodzić do nieporozumień i rozgrywka staje się trudniejsza.. ciekawe, bo z tego co widzę to był nie jeszcze admin quatro na serwerze który też nie reagował. [jednak mogę się mylić, kojarzę go ale może wszedł już po zgłoszniu] w pewnym momencie napisałem wprost do admina, że jest gracz na serwerze ze spect bugiem, na co dostałem odpowiedź "ale to ona" "wiesz, ta jedna jedyna". jak dla mnie to może to być i królowa mozambiku, nie interesuje mnie to, wszyscy gracze mają być równi, dla mnie to jest totalna porażka, że wchodzi jakaś "laska" na serwer a goście łącznie z adminami, a nawet na czele, aby się tylko popisać, nie podpaść odpe...la manianę. Ludzie, co wy nie macie do czynienia z dziewczynami w prawdziwym życiu czy o co chodzi bo nie rozumiem? Z resztą, to nie ma znaczenia. Skarga dotyczy nierównego traktowania graczy. Liczę, że zostaną wyciągnięte konsekwencje, bo niedługo się okaże, że ktoś będzie latał odpalony ale nie dostanie bana bo to wujek admina i admin nie reaguje Wygląda na to, że wylewam tu swoje żale, ale liczę tylko na sprawiedliwość w tym zasranym świecie bez zasad i o to zawsze będę walczył, nawet jeśli wydawać by się to mogło walką z wiatrakami i gdy chodzi o głupią grę również.. Miłej nocy. aje! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Racja grałam wczoraj na SB i biorę całą winę tylko i wyłącznie na siebie! To ja poprosiłam o zgodę grania na SB przez jedną mapę, ponieważ była to już późna godzina i po prostu nie chciało mi się resetować kompa. Nikt z drużyny CT nie narzekał, że mnie na mapie nie widział, bo jestem osobą, która notorycznie daje info i każdy wiedział gdzie jestem "Liczę, że zostaną wyciągnięte konsekwencje, bo niedługo się okaże, że ktoś będzie latał odpalony ale nie dostanie bana bo to wujek admina i admin nie reaguje". Nie przesadzaj, raz się taka sytuacja zdarzyła i zapewne już się nie powtórzy. Nie musisz z tego robić takiej afery. Pozdrawiam, "ta jedyna" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lorem ipsum Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) O jej, jaki puacz o sb, co za zbrodnia ! Czuje pomstę któregoś ze zbanowanych graczy albo innej osoby. // Edit, dałem słowo pewnej osobie, że od teraz sytuacja się zmieni. Jeżeli muszę być ukarany, to proszę opiekuna, żeby to zrobił, kropka. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez lorem ipsum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 byłem przy tej sytuacji i mam na obronę THC coś było mało osób dlatego też nie wywalał Wiolki bo chciała dokończyć mapę i poźniej miała iść spać, mało tego Grałem w TT wtedy i było widać pakę doskonale a dlaczego się nie bugowała? już CI mówię kolego bo jeśli jest duża ilość graczy czyli 31/31 to serwer czasem zbuguje i nie widać paki lecz jeśli jest 8 na 8 osób to pakę widać nie raz już grałem w TT jak było SB przy takiej ilości osób i nie było problemu i myślę że skargi nie trzeba było pisać bo to nie jest coś mega strasznego było późno zaraz wszyscy i tak wyszli.. a co do tego "ona jedyna" jeśli byś nie zauważył to ja to napisałem i to było przytoczenie słów piosenki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/43070-admini-oraz-gracze-na-sb/ Mysle ze słuszna skarga tu masz temat co wczesniej był pisany Czy to admin lub gracz nie moze grac na Sb . Upomnienie tak to powinno wygladac. Nie ma zadnego wytłumaczenia jak wszystko jest dokładne napisane i wyjasnione w temacie nie wolno i nie mozna komus pozwolic sobie grac Edytowane 20 Stycznia 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Ja jestem zdania takiego ze jak było mało osób to ban by nie zmienił nic bo przy takiej ilości osób sb samo nie zniknie a ze było późno i miała iść zaraz wiec po co ją wyganiac, jak Kamil mówi paka nie była zbugowana wiec w czym problem? A to ze nie widać jak gra, to jest stały gracz i jakby latala odpalona to już dawno by był ban Edit Gumis stali gracze co byli odpaleni można by na palcach policzyć plus czemu wyskakujesz z pimpolinim? Co on za czity jest zbanowany czy za notoryczne łamanie regulaminu czyli rasz i wejście na aktywnym banie ? No i skoro Wiolka miałaby się odpalić raz na sb to i by się ponownie odpalila wiec tak czy siak by została przylapana Edytowane 20 Stycznia 2016 przez four Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Tak trochę śmieszy mnie ta cała akcja a także posty napisane Four ilu było stałych graczy a czitowalo? Pamiętasz PimPolini.? Skarga słuszna ponieważ każdy gracz jest Banowany z wejścia gdy ma SB. Polecam zastosowac ostrzeżenie słowne i upomnienie, bo jak narazie niektórzy mają większe prawa niż Admini Edytowane 20 Stycznia 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam jeśli ktoś tu ma być karany to nie admin nie wiola tylko ja. Pisałem na u@ adminom że mają nie banować jej za sb . Dlaczego ponieważ resetowanie pc pomaga raz na 1000 razy najlepiej poczekać aż sb będzie miał inny gracz a jak widać była już godzina o której nie gra już tyle osób wiec trwało by to wieki . po 2 co chwile sprawdzałem czy gra w c't bo jedyny minus jaki jest grania na sb w c't to taki że takiego gracza nie widać na radarze . Podsumowując jeśli ktoś ma być ukarany to biorę całą odpowiedzialność na siebie tak wiec proszę kogoś z większą rangą o zajęcie się tą skargą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 myśle Quattro Bocie że możesz zamknąć temat wyjaśnione jest wszystko raczej nic złego się nie stało zamknij temat i po sprawie bo zaraz będzie spam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jeśli na serwerze było mało osob myślę że można dopuścić takie coś i tak to nic nie zmieniło, ale na przyszłość proszę pilnować takich rzeczy bo gracze będą składać skargi, ponieważ będą się czuli gorzej traktowani. Skargę zamykam i upominam adminów. Większe konsekwencje nie będą wyciągane bo to tylko jednorazowa sytuacja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi