XHitManHeadX 3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam, ze względu na to że nie dostałem UB bo mam 3 takie same SS nie mogę dalej grać na tej serwerowni. Więc szkoda żeby to się zmarnowało. VIP kupiony jest wczoraj a Premium(Cichy) zostało 8 dni. Ten kto zgłosi się pierwszy otrzyma UP. Resztę dogadamy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jakim sposobem chcesz oddać premke?? Premka jest przypisana pod Twoje sid, które jest zbanowane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XHitManHeadX 3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tym że można zmienić na IP i hasło. Poczytaj trochę i się nie wypowiadaj jak nie wiesz pozdro I naucz się SS sprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi