FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Redaktor - FunnyPuma ^^ Gość - Question? [FunnyPuma ^^] Witam. Tu redaktor Cs-Classic.pl Masz może chwilkę, żeby udzielić mi wywiadu? [Question?] Witam, mam bardzo dużo czasu, chętnie udzielę wywiadu. [FunnyPuma ^^] Dobrze, to może na początek opowiedz na coś o sobie. [Question?] Mam na imię Mateusz, mieszkam w Warszawie (Mazowieckie), mam osiemnaście lat i chodzę do drugiej klasy liceum. Moje zainteresowania to piłka nożna, ręczna i CS. [FunnyPuma ^^] Mieszkasz w stolicy naszego pięknego kraju, co możesz nam o nim opowiedzieć? [Question?] Mieszkam w stolicy. Warszawa to piękne miasto, znajdują się tam wspaniałe budowle, np. Pałac kultury, Zamek królewski, słynie z korków na drodze, nie ukrywajmy ;d, no ogólnie to ładne miasto, mi się bardzo podoba i polecam w ferie, żebyście przyjechali. Oczywiście w Warszawie jest nasz stadion narodowy, gdzie byłem i nie jest najgorzej. [FunnyPuma ^^] W takim razie jak proponujesz spędzenie czasu tam turystyką? Jakie miejsca najlepiej zwiedzić? [Question?] Polecam zwiedzić Rynek starego miasta, Zamek Królewski, Pałac Wilanów, Stadion Narodowy, Muzeum Powstania Warszawskiego, Centrum Nauki Kopernik, Łazienki Królewskie, Pałac Łazienkowski i Plac Zamkowy, tyle mogę polecić, bo tyle tylko ja zwiedziłem, więc innych miejsc nie znam. [FunnyPuma ^^] A jak Ty spędzasz swój wolny czas w tak dużym mieście? [Question?] W weekendy czasem chodzę na siłownie, na co dzień chodzę do szkoły, w sobotę gram mecze piłki nożnej, ogólnie czas spędzam aktywnie, jak mi się nie chcę korzystać z komputera, bo przeważnie gram. ;d [FunnyPuma ^^] Opowiesz nam coś więcej o swoich zainteresowaniach? [Question?] No jak już wcześniej wspomniałem. Interesuje się piłką nożną, ręczną, CS'em, czasem pogrywam w koszykówkę, ogólnie lubię spędzać czas aktywnie. Czasem pójdę na siłownię, ale to przeważnie w weekendy. Bardzo lubię słuchać piosenek podczas gry. [FunnyPuma ^^] Masz swoje ulubione miejsce, gdzie przesiadujesz ze znajomymi? [Question?] Tak, mam. Jest to skatepark oraz garaż samochodowy na osiedlu, przesiadujemy sobie tam i gadamy o Globalu. [FunnyPuma ^^] Jeździsz może na desce? Czy spędzasz czas w skateparku obserwując innych? [Question?] No wiesz? Jak miałem 16 lat jeździłem. Zawsze, gdy wracałem ze szkoły, odkładałem plecak w kąt, brałem deskę i z kolegami chodziliśmy tam. Ale niestety miałem kontuzje. Złamałem lewą rękę w trzech miejscach. I to była dla mnie nauczka. Chirurg musiał mnie składać. Niestety już potem nie jeździłem, bo nie chciałem się zabić. [FunnyPuma ^^] Dużo czasu poświęcasz sportu, w takim razie jak godzisz sport ze szkoła i nauką? [Question?] Myślę, że bardzo dużo. Jak wspomniałem, mam dwa treningi piłki nożnej, jeden trening piłki ręcznej i koszykówki. Uczę się najczęściej po nocach, ponieważ nie mam za bardzo czasu, ale za to na sprawdziany, kartkówki itp. uczę się w weekend'y. [FunnyPuma ^^] No to teraz może powiesz jak zaczęła się Twoja przygoda ze sportem? [Question?] Moja przygoda ze sportem rozpoczęła się w ten sposób. Mianowicie zaczęło się to od jednej osoby - mojego kolegi, który w gimnazjum zaczął trenować lekką atletykę. No i zachęcił mnie do tego, więc spróbowałem. Bardzo mi się to spodobało i od pierwszej klasy gimnazjum do teraz ciągle z nim trenuję wszystkie (3) sporty. [FunnyPuma ^^] Sport to dla Ciebie bardziej przyjemność czy może jednak hobby? [Question?] Myślę, że to i to. [FunnyPuma ^^] Wolisz trenować z kimś czy może jednak samemu? [Question?] No myślę, że z kimś. Zawsze można zrobić mocny skład i wygrać, ale jednak samemu też nie jest źle. Dla mnie to obojętne. [FunnyPuma ^^] Czy teraz po tych kilku latach treningu wyobrażasz sobie, żeby tak z dnia na dzień przestać trenować i wrócić do swojego stylu życia, z przed trenowania? [Question?] Nie, nie wyobrażam sobie, a gdyby się tak stało to dla mnie świat by przestał istnieć. [FunnyPuma ^^] Dobrze, może na koniec chcesz kogoś pozdrowić? [Question?] Tak, chcę. Pozdrawiam: -_-, Kryptona, Besi, Paweł.?, Esme, Machwes, Rias Gremory, James0v., M@jki H@rdcor, Pynie, Tymbarka, Umciaka, Omege, V0RDEN, mn9, lemiwiki, Hardbossa oraz Maus'a oraz Ciebie Puma! I wiele wiele innych, wszystkich użytkowników forum! [FunnyPuma ^^] Dzięki za pozdrowienia i dziękuje Ci za udzielenie mi wywiadu. Na razie. [Question?] Do zobaczenia na forum! Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki za pozdrówka No funny, wywiad fajny lecz bardzo krótki i mało rozwinięte wypowiedzi Questiona jak i pytania Leci + 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki za pozdrowienia. Wywiad całkiem spoko. Troszkę krótki lecz udany 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ogólnie spoko ale bardzo krótko, aż za krótko. Mało pytań i w dodatku nie są one aż tak rozwinięte. Tak czy siak poleciał plusik, dobra robota ale następnym razem postaraj się to bardziej rozwinąć. Dowiedzieliśmy się tylko o sportach questiona a można by zapytać wiele więcej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki za pozdrówka No funny, wywiad fajny lecz bardzo krótki i mało rozwinięte wypowiedzi Questiona jak i pytania Leci + Pytanie nie rozwinięte są, ale nie wytykaj tak, bo on jest redaktorem od niedawna, pierwszy wywiad na tej sieci. Ogólnie nie jest najgorszy. Więc ja również daje +. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 wyobrażasz sb, boziu, jak to razi ;x. Pumciak kilka rad: a) Co do pytań - fajnie, konkretne, ale mało. Twoje wypowiedzi w tym wywiadzie kuleją najbardziej. Nawiązuj do odpowiedzi drugiej osoby i postaraj się rozbudowywać swoje pytania. Staraj się zadawać je bardziej naturalnie, bo jak to czytałem, miałem wrażenie, że jesteś robotem ;D. b) Zmieniaj tematy, nie ograniczaj się. Niech wywiad będzie wyczerpujący i ciekawy. Ograniczając się do kilku tych samych pytań, wywiady będą nudne i słabe. Jak na pierwszy raz nie jest najgorzej, z czasem na pewno nabierzesz doświadczenia i będzie Ci szło coraz lepiej ;]. Dobra robota :]. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Krótko, ale jak na pierwszy wywiad jest dobrze. Oby następne były lepsze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ja Ci nic nie zarzucę, z czasem będziesz się szlifować - wymaga to tylko czasu. Dzięki za pozdrowienia Question. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 boziu, jak to razi ;x. Pumciak kilka rad: a) Co do pytań - fajnie, konkretne, ale mało. Twoje wypowiedzi w tym wywiadzie kuleją najbardziej. Nawiązuj do odpowiedzi drugiej osoby i postaraj się rozbudowywać swoje pytania. Staraj się zadawać je bardziej naturalnie, bo jak to czytałem, miałem wrażenie, że jesteś robotem ;D. b) Zmieniaj tematy, nie ograniczaj się. Niech wywiad będzie wyczerpujący i ciekawy. Ograniczając się do kilku tych samych pytań, wywiady będą nudne i słabe. Jak na pierwszy raz nie jest najgorzej, z czasem na pewno nabierzesz doświadczenia i będzie Ci szło coraz lepiej ;]. Dobra robota :]. Ten wywiad jest moim pierwszym po bardzo długiej przerwie.. Logiczne, że od razu moje wywiady mogą nie być najlepsze, ale z czasem obiecuję, że postaram się, żeby moje następne wywiady były lepsze. Wiem od innych co źle zrobiłem, więc już nie musiałeś tu wyjeżdżać z tak ostrą krytyką . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jaka krytyka Pumacz :C. Dobre rady chciałem dać, smutek, rozpacz. Wiem, że następne będą coraz lepsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo fajny wywiad,miło się czytało. Z czasem nabierzesz wprawy i bez problemu będziesz udzielał wywiadów Powodzenia Puma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jak mnie cieszy kiedy czytam o kimś, kto też jest tak mega zakochany w sporcie. Dobry wywiad, dziękuję za pozdrowienia i leci plusik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wywiad okey, jak na pierwszy raz Dzięki za pozdrowienia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) to, że krótkie to już wie @łasnie tylko o sporcie a nie było np ile kobitek trzymałza tyłek czy coś Dzięki za pozdrowienia plusik leci Edytowane 20 Stycznia 2016 przez VORDEN 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DisastrouS 3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 dobry wywiad i miły leci + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Bardzo miło się czytało. Leci plusik ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Bardzo miło się czytało. Leci plusik! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Właśnie trochę krótkawy ale jak na pierwszy raz jest całkiem nieźle, bardzo ładnie się czyta i wogóle leci plusik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek 3 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dokładnie trochę krótki :/ Ale to nic ważne że są chęci + Wywiad bardzo bardzo starannie napisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi