*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 1. Nick: TorggleR 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 19 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8/9-10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre 7. Składka (tak/nie):Tak 8. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/TorggleR/193.33.176.93:27015/ 9. Napisz coś o sobie **: Mieszkam niedaleko Wro moje zainteresowania to sport, informatyka, motoryzacja. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ mam duże doświadczenie i chciałbym prowadzić porządek na serwerze oraz chce aby każdy mógł normalnie grac bez żadnego tak zwanego "Czitera" bo jest ich pełno na serwerze a adminów brak. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Ns 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5/7 h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jestem jak najbardziej na tak. Dziki to dobry admin z dużym doświadczeniem. Jego GT jest przyzwoite (#1), jest aktywny, a admini się przydadzą. Co prawda podanie słabo napisane, ale uważam, że mimo tego warto mu powierzyć tę funkcję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tutaj bez obaw mogę powiedzieć, że jest on Elitą tego serwera. Bardzo dobry admin, same plusy, na pewno nie zawiedzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 +Aktywny +Ogarniety +GT +Składka + Mój uczeń ze starych lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziki masakrator. Taa bez dwóch zdań na tak iż znam go jako admina i jest bardzo dobry. Nie musi mieć dobrego podania iż był już tu adminem i tak każdy będzie na tak. Godna osoba do dzierżawienia tego stanowiska. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Też jestem na Tak. Był już tu adminem i się bardzo dobrze sprawował oraz był aktywnym adminem. Wiek jest, doświadczenie, amxx, mikro, składka też są. Ogólnie to same plusy. Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 na Tak -ogarniety -wiek -amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No pewex że na TAK ;d Chłop kiedyś mnie za mocno bił na serwerze :zimno: Same plusy dla niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Przyjęty na okres próbny 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi