GoPe 4 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 1. Rodzaj grafiki : Tło/Tapeta2. Kolorystyka: Dowolna 3. Tematyka : ogólna, ma być fajne tło 4. Wymiary: 1920-11805. Napis: Witamy: 6. Dodatkowo: Z napisem oraz bez, napic w okolicach lewego górnego rogu ale znów nie w samym rogu. Rozmiar napisu hymn tak z minimum 100px. Ma to byc jak tło do nas na amxbans tylko ze nie cs choć coś tam może byc 1. Rodzaj grafiki : Przicisk x2 2. Kolorystyka: Takie jak w amxbansie lub podobne xD 3. Tematyka : ---4. Wymiary: 350x60 lub wieksze5. Napis: 1. Portfolio , 2. Forum6. Dodatkowo: na samym dole w prawym górnym rogu wodnym napisem wykonane dla gravvmaxJeżeli się spodoba i będzie zaj****** to moze jakiegos sms czy cos wyśle ;d ale sie zobaczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 niby jestes "grafikiem" to czemu sam tego nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 1. nie mam czasu robie forum.2. nie mam na kimpie ps a nie lubie i nie umie na gimpie robic wiec zostajesz mi ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi