RaMbOtendobry 8 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam, pewnie mnie kojarzycie z serwera (niektórzy), z tego co pamiętam we wtorek 19.01.2016 byłem na ts'ie z NickN i Tenshi. Normalnie sobie gadaliśmy i później wyszedłem z ts'a około 19. Dzisiaj chciałem wejść z powrotem i wyświetla mi się (You are banned permanently. Reason: "Reklama"). Zaznaczam, że nie wiem za co ponieważ niczego nie reklamowałem, kto i za co mi to dał? Proszę o szybką odpowiedź na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie ten dział kolego hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi