Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1,145 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Wygląda na to, że Snoop Dogg przygotował coś specjalnego dla palaczy marihuany. Światowej sławy raper zainwestował środki w badania nad nowym szczepem z jego prywatnej hodowli, który podobno ma największą ilość THC – Tangerine Man.Informacje na temat tej odmiany są na razie tajemnicą, ale potwierdzono już, że “wolontariusze” są już zatrudnieni w laboratoriach. Będą sprawdzać efekty tej bardzo silnej odmiany na własnej skórze. Snoop oferuje możliwość palenia osobom w każdej kategorii wiekowej, powyżej 21 lat.Obecnie nie ma informacji na temat wynagrodzenia finansowego dla uczestników badań. Możliwe, że nowy tajemniczy szczep stanie się sprawcą zamieszania wśród palaczy i plantatorów na całym świecie. Materiał zaczerpnięty ze strony Faktykonopne.pl Artykuł nie jest moją własnością. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Ciekawe jak to w Polsce z tym bedzie, i ile bedzie kosztowało . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Ciekawe jak to w Polsce z tym bedzie, i ile bedzie kosztowało . W Polsce to nie przejdzie XDDD + co już jesteś chętny? "Wolontariusze" czyli chętni? Trochę głupota, ale jak ma kasę to niech robi co chce XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Czemu od 21 nie od 18 :ccc Czekam 3 lata i jadę do niego Ciekawe jak to w Polsce z tym bedzie, i ile bedzie kosztowało . Pod rządami obecnej partii na pewno nie będzie legalizacji nawet w najmniejszym stopniu. Wręcz przeciwnie. Nasz kochany rząd chce podnieść kary za posiadanie marihuany, nawet w nieznacznej ilości na własny użytek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1,145 Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 Czemu od 21 nie od 18 :ccc Czekam 3 lata i jadę do niego Pod rządami obecnej partii na pewno nie będzie legalizacji nawet w najmniejszym stopniu. Wręcz przeciwnie. Nasz kochany rząd chce podnieść kary za posiadanie marihuany, nawet w nieznacznej ilości na własny użytek. Jak medyczną wprowadzą to będzie sukces. Co do legalizacji w celach rekreacyjnych to nie liczyłbym na to, najwyżej do czech można skoczyć Katowice nawet blisko to może się kiedyś wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMbOtendobry 8 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Się chłop dorobił sławy to i sobie hoduje ziele. Myślę, że wolontariuszy nie zabraknie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lulok 14 Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Ja to tam i tak bym nie jechał A na co to komu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 no i wiem co dzisiaj będę robił dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts