Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA][Skarga] QubaS

wrg

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twoj Nick: w
2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin
3.Nick admina/gracza ktory zawinil: QubaS
4.IP/SID oskarzanego*: no nie mam
5.Data i godzina: 22/01/16 okolo 16
6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=47882
7.Opis sytuacji: wchodzę na serwer po drugim banie od tego admina, dwa razy w ciągu kilkunastu minut robił mi ss, a później przez mikro powiedziałem "co za kretyni" - miałem na myśli drużynę, która przegrała rundę, nic personalnie o adminie nie powiedziałem. Uważam, że trochę za bardzo sobie pozwala ten admin i wykorzystuje nadmiernie tą funkcje, napierw do robienia mi ss dwa razy w tak krótkim czasie (ale okey, każdy może mieć podejrzenia), a potem banując mnie na 30 minut, bezpodstawnie, gdyż nie powiedziałem o nim nic personalnie.

Coś tu nie gra...
1.http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=47863

2.http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=47874

Gracz na każdej mapie będzie ss'y wrzucać bo QubaS nieumiejętnie wykonuje swoją pracę?

No cóż, za bana z obrazą nie możesz go akurat winić, ponieważ mógł to wziąć do siebie - robi Ci ss'y a Ty piszesz "co za kretyn" nie sądzisz, że to wygląda jednoznacznie?

napisałem, że ss robił to okey, każdy może mieć podejrzenia, ale wchodzę na serwer, rundę przegrywa jedna ze stron i nawet z kilkoma innymi osobami coś tam powiedzieliśmy, ja akurat powiedziałem "co za kretyni", nic o nim personalnie i ban

no to nie uważasz, że jeśli wziął to do siebie, to mógł napisać, upomnieć czy coś w ten deseń? a nie od razu ban? człowiek spokojnie pograć nie może, bo ciągle bany dostaje, jak nie ss, to za obrazę, której nie było, bo nic w jego stronę nie powiedziałem

Po 1 przypominam o opcji edit, nie spamujemy.

Po 2 qubas bardzo czesto zachowuje sie jak osoba, ktora nigdy nie powinna byc adminem.

Czesto go ponosi, a dowodem na to jest sprawa, ktora wydarzyla sie kilka miesiecy temu, a wie o niej -_-

• Like 2

Po 2 qubas bardzo czesto zachowuje sie jak osoba, ktora nigdy nie powinna byc adminem.
Czesto go ponosi, a dowodem na to jest sprawa, ktora wydarzyla sie kilka miesiecy temu, a wie o niej -_-

Burgerku nie przesadzaj co do qubasa, każdy admin popełnia błędy.

Ale co do tej skargi to jest słuszna bo ss mapa po mapie to przesada.

A ban za kulture...ja mam zwyczaj, że nie daje długotrwałych banów za kulturę, wole upomnić lub dać kicka, chyba że gracz notorycznie używa wulgarnego języka to co innego. A gracz "w" jak miałem okazje z nim grać jest dość kulturalny.

Tyle odemnie pozdrawiam DuNg. :)

•  
Edytowane przez DuNg3()N
  • Like 1

Hmmm czuje, że Burgerek wykorzystujesz sytuacje co ? pffff nie skomentuje twojej wypowiedzi...

A więc:

Od 3 dni FFA ma jakieś przycinki przynajmniej ja i Slow tak mamy, więc to nie jest nieumiejętność robienia ssów tylko zacięło mi przy robieniu ss i zabili go więc zbiegło się to razem i nie wyszły ss'y.

Drugie ssy zrobiłem dla pewności bo skoro mi nie wyszły 1 to czemu nie mogę zrobić drugich skoro na u@ ciągle miałem napieprzane teksty że jest odpalony i w nextmapie że wrócił, a i tak gra jak odpal (wtedy sprawdziłem na forum ssy i faktycznie nie wyszły co nie było poważnie moją winą, bo proszę zobaczyć na wszystkie bany z ssami jakie dałem zawsze mi wychodziły więc jakim prawem walicie mi tu tekstami że "nieudolnie"). Dlatego zrobiłem drugi raz ssy co nie jest zabronione adminowi jeśli nie wyszły 1.

Odnośnie obrażania to ewidentnie ledwo co wszedłeś na serwer przez mikro usłyszałem "Co za kretyn", a czy mówiłeś w liczbie mnogiej to nie jestem przekonany i dałem Ci bana za obrazę admina (i nie widzę tutaj nic dziwnego ani nadzwyczajnego... Ban był na 30 min tak ? To chyba nie wielka kara za obrazę admina...)

To tyle... kolejna skarga nadgorliwego dzieciaka, który ma konto na naszym forum od wczoraj... Na prawdę nie wiem chłopie po co robisz dym co? Burger ci kazał? ehhh

koniec.

• Like 4

Znam uczucie jak gracz probuje , przepraszam za slowo ale "szmacic" admina , kazdy ma swoja dume , ja tez bym nie zniosl jakby ktos mnie tak nazwal , kolega mowi ze to bylo do graczy , dla mnie nie ma rownych i rowniejszysz , bylbym zwyklym graczem tez bym sie nie cieszyl ze slowa "kretyn":) Jak dla mnie szukanie dziury w calym , Qubas jest dobrym adminem , racja ban moglby byc na 5 minut lub ostrzeżenie , ale zwrocic uwage mozna , nie robic afery :) 

Jeżeli zacina się amxmod, (co jest bardzo mało prawdopodobne) to należało to do mnie zgłosić.

Dostał ss raz i dostał ub to dlaczego Qubas dałeś mu drugi raz SS ? To mnie ciekawi (nie przyjmuję słowa "bo nie wyszły")- skoro ss nic nie wykazały to znaczy, że należy kręcić demko, bo taka jest tutaj kolej rzeczy. 

Odnośnie obrażania to ewidentnie ledwo co wszedłeś na serwer przez mikro usłyszałem "Co za kretyn", a czy mówiłeś w liczbie mnogiej to nie jestem przekonany i dałem Ci bana za obrazę admina (i nie widzę tutaj nic dziwnego ani nadzwyczajnego... Ban był na 30 min tak ? To chyba nie wielka kara za obrazę admina...)

Co do obrazy z twojego komentarza wynika, że gracz wszedł na serwer, powiedział i dostał bana za to, że Cię obraził, ale nie było nic tam skierowane w twoją stronę więc nie można tutaj uznać bana za obrazę admina.

To tyle... kolejna skarga nadgorliwego dzieciaka, który ma konto na naszym forum od wczoraj... Na prawdę nie wiem chłopie po co robisz dym co? Burger ci kazał? ehhh

koniec.

Każdy gracz na serwerze jest równy. Nie ma tutaj znaczenia wiek, płeć, rasa itd. 

Zadziwia mnie też fakt, dlaczego mr.burger jest w to trącany. Wolałabym abyś wytłumaczył mi to dokładnie na pw. 

Skargę muszę przyjąć, ponieważ w tym przypadku zawinił tutaj administrator i żeby nie było - nie uwzięłam się tylko wypełniam swoje obowiązki.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności