Shizoo 61 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: Jak na forumRender, Stock: Możesz (nie musisz) wykorzystać to http://www47.zippyshare.com/v/4kEMUDHm/file.htmlNapis/y:Cs-Classic.pl Shizoo .! i gdzieś umieść Weed Tematyka:Wiz Khalifa , smoke weed ! Kolorystka:Zaskocz mnie Inne: Każda praca będzie nagrodzona + Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 1.Link nie działa2.Popraw proszę kolorystykę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) @Kompletny edit Wreszcie się obudziłam. XD Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Kasiaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie wiem jak ci to napisać , ale to jeszcze nie to czego oczekiwałem . Chciałbym coś bardziej twórczego niż fota z napisem . Lajk leci za staranie ! Pozdawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 @Kompletny edit Wreszcie się obudziłam. XD Brawoo !! To jest to ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Praca została wybrana. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi