Intoksynato 0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam chciałbym aby było więcej slotów tak jak kiedyś bo teraz na 25 slotach nie można wejść na serwer ...Proszę o głosowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja jestem za 32 slotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak będzie 32 sloty a osób będzie tak jak teraz 25 to .. ?Into to sobie wykup slot.. Ja jestem na NIE, bo tylko strata kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Gdybyście byli choć trochę rozgarnięci to byście wiedzieli że było kiedyś 32 sloty i nigdy nie były zapełnione dlatego -_- zmniejszył ich liczbę do 25 i powiedział że już tak zostanie i nie będzie zwiększał liczby slotów. jest to tylko niepotrzebna strata środków które można zagospodarować w inny sposób np. na reklamę innego serwa. więc temat bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie opłaca się dokupywać slotów Blip ^, Ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Blip ^, Masz racje, nie opłaca się szkoda kasy, lepiej wydać już kase na ogarnięcie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To jest bez sensu po nie warz z rana jak i w nocy tez niema dużo graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie będzie 32 slotów,zostanę do końca przy 25 aż serwer nie będzie miał ciągle +10 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi