Toldi 0 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nick: ToldiLink do SS: - Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: Deathrun c 1.6Link do bana:http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=48499 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Toldi [AMXBans] Powod : ' Resetujesz statystyki jako TT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 273364 ' [AMXBans] Twoje IP ---- [AMXBans] =============================================== Dostałem bana że niby resetuje statystyki będąc w TT. Nw skąd admin wytrzasnął taki pomysł. Pewnie mi nie uwierzycie ale moim zdaniem Opiekun serwera czyli Esme powinien sprawdzić logi w tym przedziale czasowym i zobaczy że nic nie resetowałem. Nie używałem komendy /reset żeby wszystko dawać w dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dostałeś bana od Czarka. Jest nowym adminem i po prostu albo się zapomniał lub pomylił powód.Powód bana powinien być taki: Ucieczka z TTTłumaczyłeś się, że koleś nie wszedł w kolejkę ale kolejka jest już w środku (w pomieszczeniu TT) na początku nie ogarnął ale minęło kilka sekund (ok. >10s) i do niej wszedł a Ty wyszedłeś z serwera a wszedłeś na nowo. Gdyby nie miał on zamiaru wejść w kolejkę po prostu bym go zgładził lub Czarek bo to admin ustala co zrobić nie Ty. Ban słuszny po prostu nie ten powód. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Powód został zmieniony. Proszę o wypowiedź admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toldi 0 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) ja nw gdzie na tej mapie kolejka tak że wiesz myślałem że kolejka jest po za strefa TT. @ORION Używaj opcji edytuj/ ostrzeżenie werbalne Edytowane 24 Stycznia 2016 przez ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ban wygasł Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi