Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Główni aktorzy Adrien Brody - Psycho Ed Sean Marquette - Travis Breaux Matt Bush - Henry Burke Michale Chiklis - Principle Gordon(dyrektor) Opis filmu Henry Burke (Matt Bush) jest najlepszym uczniem w swoim liceum. Lata ciężkiej pracy zaowocowały stypendium na jedną z najlepszych uczelni, MIT, oraz możliwością wygłoszenia przemówienia na zakończenie liceum. Będąc na ostatniej prostej do zakończenia szkoły, Henry postanawia rozluźnić się trochę i pierwszy raz w życiu próbuje marihuany. Chwila luzu może się jednak okazać dla niego bardzo kosztowna, gdy dowiaduje się, że dyrektor liceum (Michael Chiklis) zarządza ogólnoszkolne badanie na obecność narkotyków. Jego oblanie wiązać się będzie z wydaleniem ze szkoły oraz utratą uzyskanego stypendium. Aby uniknąć konsekwencji złych wyników testu, Henry postanawia "ujarać" całą szkołę. Z pomocą swojego kumpla Travisa (Sean Marquette) zaczyna od kradzieży odpowiedniej ilości potrzebnej "trawki" lokalnemu dilerowi, Psycho Edowi (Adrien Brody). Jednak to dopiero początek przygód zwariowanej pary przyjaciół. Moja opinia Według mnie ,film jest dobry ,szczerze to spodziewałem się kolejnego nudnego filmu o zielsku a tu prosze ,bardzo fajny film! Widać ,że jest to komedia ponieważ występują sceny ,w których da się pośmiać lecz nie każdy może to dostrzec. Obsada nie nawaliła, szczególnie spodobał mi się dyrektor(Michael Chiklis) ponieważ świetnie wczuł się w swoją role. Dla tych co lubią sobie zabakać polecam oglądać film z ekipą i kolegą jointem aby wyczuć ten "High" Moja ocena 7/10 Zwiastun Film Źrodło opisu filmu filmweb.pl Reszta recenzji(nie wliczając zdjęć) jest moją własnością. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jeden z lepszych filmów o tej tematyce Podobny trochę fabułą do "Mac and Devin go to high school". Fajna recenzja, leci + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Recenzja ładnie napisana, czytelnie oraz ładnie wszystko opisałeś. Co do filmu to raczej go nie obejrzę gdyż nie lubie tego typu filmów :c Masz ode mnie plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Recenzja fajnie napisana, więc co leci plusik dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Haha, oglądałem ten film wiele razy Jedna z fajniejszych komedii. ^^ Recenzja również bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wydaję się ciekawe i nie głupie Chyba obejrzę w wolnej chwili. Plusik za recenzję. Przyjemnie się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Hmm Ciasteczka?? Wydaję się ciekawe i nie głupie Chyba obejrzę w wolnej chwili. Plusik za recenzję. Przyjemnie się czytało Jak można tego nie mieć oglądnięte :c. Wstydziła byś się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 ciekawy film;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi