Omega* 2 077 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ahh, prawie... Prawie poleciała łezka. Super "gest" . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Oglądałem to już kiedyś, bardzo dawno temu a itak się prawie popłakałem oglądając to. Szkoda że każdy bezdomny nie może być jak ten, "PRAWDZIWY BEZDOMNY". W szwecji większość bezdomnych to rumuni którzy siedzą pod sklepami i zbierają do kubków po czym jadą do willi z basenem i balują. Tak jak napisał james0v. Super "gest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Chodź samemu nie wystarczyłoby mu na długo, chciał się podzielić W oku się kręci :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Boże aż łezka mi się w oku zakręciła. Cudowny człowiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bardzo wielkie uszanowanie dla takiego człowieka, oby takich było więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Kurcze, właśnie przed sekundą skończyłam oglądać.Uwielbiam tego typu filmiki i tylko utwierdzam się w fakcie, że są na tym świecie jeszcze prawdziwi, dobrzy i szczerzy ludzie.Podobnie jak moich poprzedników - strasznie mnie poruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Podziwiam takich ludzi, naprawdę Mało jest takich osób co potrafią się dzielić, nawet jak mają czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi