Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Kiedyś coś tam robiłam, ale tylko dla siebie. Aktualnie kończę zlecenie i zacznę coś tu częściej wrzucać. Tu z dziś. Zabawa Cinema 4D + Photoshop. @Semi tak ściągnęłam od ciebie. XD Coś ostatnie "a" mi nie wyszło. @Edit Nie popsułam, to plugin do Cinema 4D. Czyli efekt zamierzony. W tym programie pracowałam pierwszy raz, więc mogło mi sie coś nie udać. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Kasiaaa 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie wiem, mi to nie wpada w oko. Ogólnie pomysł bardzo spoko aczkolwiek nie podoba mi się to w jaki sposób "popsułaś" te literki. Daje 8/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wtopić to w tło poprzez efekty c4d lub innaczej i wyglądałoby świetnie :x 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Też myślę że napis można było wtopić bardziej XD Aczkolwiek jak na pracę pierwszy raz w tym, moim zdaniem dziwnym programie bardzo fajnie wyszło Masz 4+ na zachętę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 222222222 Kiedyś coś tam robiłam, ale tylko dla siebie. Aktualnie kończę zlecenie i zacznę coś tu częściej wrzucać. Tu z dziś. Zabawa Cinema 4D + Photoshop. @Semi tak ściągnęłam od ciebie. XD Coś ostatnie "a" mi nie wyszło. @Edit Nie popsułam, to plugin do Cinema 4D. Czyli efekt zamierzony. W tym programie pracowałam pierwszy raz, więc mogło mi sie coś nie udać. Ojejku. Ktoś tutaj ma talent 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 podoba mi sie ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Świetnie , czekam na coś podobnego do mojej aktualnej sygnaturki ^^. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Z dziś, ręka nadal boli, ale dałam radę, chociaż, na razie tylko trenuję, trzeba się rozruszać. Ołówek + Photoshop Tło to kartka z zeszytu. Usunięcie trochę mi zajmie. :giggle: Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Kasiaaa 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Fajnie wyszło lecz moim zdaniem mogłoby być bez tła ;d Co się w rąsie stało? ;o widziałem na snapie że nosisz jakieś dziwne żelastwo XD Miałem to samo tylko że na nodze XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Mi się podoba Oby tak dalej Katarzyno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Z dziś, ręka nadal boli, ale dałam radę, chociaż, na razie tylko trenuję, trzeba się rozruszać. Ołówek + Photoshop Tło to kartka z zeszytu. Usunięcie trochę mi zajmie. :giggle: A to już chyba widziałem wcześniej , zajmuj się speed paintingiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak dla mnie wygląda przyzwoicie =) Z pewnością sam bym lepszego nie zrobił, ale coś tak myślę, że stać Cię na więcej 8/10 i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiejsze Na białym tle inaczej wygląda i ładniej Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Kasiaaa 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No dosc ciekawe prace takie z innej beczki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Oryginalne Kolory mogłyby być bardziej żywe ale.. 9/10. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ta 1 praca chyba najbardziej wpada mi w oko + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ej to jest prześwietne! :ooo Takie oryginalne. Wielki plusik za tą prace! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Dzik ("to guziec" mój błąd) dla XDJutro będzie dzik. XD @Taki mały edit. Edytowane 2 Lutego 2016 przez Kasiaaa 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzik najlepszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Bardzo ciekawe, takie inne prace, mi się podoba, czekam na więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dalabys rade cos w takim stylu jak ten guziec zrobic napis? Kurde bardzo mi sie podoba I jakas sygnaturka w formie gifa zwiazana z DR oczywiscie nie nalegam jezeli mialabys ochote i czas to daj mi znac a ja albo zloze prosbe lub dogadamy sie jakos jak Ci wygodniej no swietne to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dalabys rade cos w takim stylu jak ten guziec zrobic napis? Kurde bardzo mi sie podoba I jakas sygnaturka w formie gifa zwiazana z DR oczywiscie nie nalegam jezeli mialabys ochote i czas to daj mi znac a ja albo zloze prosbe lub dogadamy sie jakos jak Ci wygodniej no swietne to jest Pisz PW, może znajdę czas i zrobię. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dalej z serii "Wycinanki", 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzik wymiata muszę przyznać. XDDDDD A to u góry jest bardzo ładne. Znów napiszę to co wcześniej : bardzo oryginalnie Podoba mi się 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dalej z serii "Wycinanki", No takich prac, to bym się nie spodziewał! Zazdroszczę talentu, ja bym parkinsona załapał i no tyle by z tego było ;x. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi