Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Aż sobie wstawię znów coś tu. Zrobiłam sobie wielką przerwę. Teraz nadal jakoś strasznie się gryzę z PS'em xD *KLIKNIJ* Lepsza jakość 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wszystkie prace fajne ale ta dla @Marina. najlepsza ❤? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Czasem się zastanawiam jak wy graficy umiecie te sygny,Avatary robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Ostatnio robię strasznie mało prac, no ale jakoś weny nie mam. Jednak ostatnio zostałam poproszona o robienie overlaya pod lola (koszmarr, nie polecam samemu tego wycinać). *Pierwszy który robiłam. *kliknij, większe* Podczas gry wygląda to tak: No i jeszcze bardzo proste, ale to izi tło do grupy na fb 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 O kurde, naprawdę masz talent! Świetny ten overlay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Cześć! Dodaję tylko napis bo tylko to ostatnio zrobiłam, Miał być gif, ale nie chciało mi się już rozwalać. xD Trochę zapowiedź, ale ładnie mi wyszło i chcę się pochwalić xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi