Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Kolejną nominowaną osobą jest [member=Umciaak * Pynia Lovki ] Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czemu jesteś bananem? Umiesz już skakać boteczku ;] Jak tam półrocze w szkole? Kapy są? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zdasz? Za co mnie lubisz? Jesteś szalony? Czemu cs-classic? Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em? Zaśpiewaj mi na karaoke!? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Umciok Kaplica ? Czemu Shizi ? Jesteś rudy ? Strzelasz w ceesy jak 10-latek Kochasz pynia'grzybka ? Kiedy wbijesz do mnie na dra z chińczykiem ? #Kaplica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 W skali 0/10 jak smakuje twój pieróg? Czemu kumpel, a nie ziomek? Czym kierowali się twoi rodzice nadając Ci imie Kacper? Jarasz, ćpasz, pijesz? Ile mam Ci jeszcze zadać pytań? Ile miałeś dziewczyn? (wiem, że duzo bo jesteś moim kumplem ) Na zdrowie. (kichnięcie przed chwilą XD) Kochasz swoją babcię? Kochasz swojego dziadka? Kochasz swoją babcię z drugiej strony? Kochasz swojego dziadka z drugiej strony? Kochasz swoją mamę? Kochasz swojego tatę? Kochasz swoją siostrę? Kochasz mnie? #nohomo Lubisz mnie? Za co mnie uwielbiasz? Kiedy wbijasz do mnie do miasta? Kiedy otwierasz swoją kaplicę albo bazylijkę? Może jednak pobawisz się w proboszcza i założysz kościół? Masz zwierzaka? pjona gimbie Jakie sporty lubisz i uprawiasz? W jakiego metina będziemy grać? Będziesz czitować? jak prosiłeś nie dużo pytań, pjona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 [P] Dlaczego Kacper a nie np. Natalia? [P] Dlaczego masz KennySa na profilu? To twój chłopak? [P] Dlaczego Umciaak? [P] Którą z części Szybkich i Wściekłych uważasz za najlepszą? [P] Gdyby ktoś miał zastąpić postać Paula Walkera w Szybkich i Wściekłych jakiego aktora byś wybrał/widział w tej roli? [P] Co to za gość na avku? :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak znosisz siostrę ? Ja nie daje rady AWP czy AK ? :banan: czy :ninja: ? Kiedy zagramy mieszka w 1.6 ? Ulubiona broń na siostrę ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Czemu Kaplica ? Czemu tyle przeklinasz ? Ile masz w bicku ? Co tu jeszcze robisz ? Czemu lamisz tak w CS:GO? Za co kochasz Pynie ? Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Krypton™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 [P] Dlaczego tyle przeklinasz ? [P] Do której klasy gimnazjum chodzisz ? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 [P] Cieszysz się, że nominowałam właśnie Ciebie?[P] Jesteś moim największym fanem? [P] Co Ci się we mnie najbardziej podoba?[P] Co sobie o mnie pomyślałeś, jak zobaczyłeś mnie po raz pierwszy?[P] Dlaczego mówisz, że jestem chuda, a tak naprawdę jestem gruba?[P] Czekałeś na pytania ode mnie?[P] Za co mnie najbardziej kochasz?[P] Kochasz bardziej mnie czy Kennysa?[P] Lubisz śpiewać mi disco polo na tsie?[P] Zaśpiewasz na karaoke?[P] Jaki masz kolor oczu?[P] Kogo z forum lubisz najbardziej? (poza mną)[P] Kiedy się widzimy i robimy razem bajlando? [P] Dlaczego jesteś takim spammerem?[P] Chciałbyś mieć jeszcze jakąś rangę na forum, oprócz "banned"?[P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania?[P] Rozmiar buta?[P] Ulubione danie?[P] Jak było, kiedy na Trzech Króli byłeś jednym z nich?[P] :ninja: czy :banan: ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 [P] ? [P] Tak jak @UP. Czemu tak dużo przeklinasz? :co_jest: [P] Kochasz mnie? [P] Ile masz wzrostu? [P] Ulubiony film? [P] Jaką chcesz mieć rangę na forum? [P] W jakie grasz gry oprócz cs? [P] Dobrze się uczysz? :giggle: [P] Ile w bicku? [P] Ulubiona piosenka? [P] :ninja: ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Lubisz banany? :banan: Ile czasu spędzasz w CS? :banan: Masz na sobie ubrzaie? :banan: Masz długie czy krótkie włosy? :banan: Interesujesz się sportem? :banan: Grasz w inne gry niż CS? :banan: Ilu masz znajomych?[tak na oko ] :banan: Ilu masz dziadków? :banan: Lubisz banany?[ale takie zielone] :banan: Lubisz masło? :banan: Chodzisz do koscioła? :banan: Uczęszczasz do szkoły? :banan: Masz rodzeństwo? :banan: Ile dziennie spędzasz czasu na forum? :banan: Pozdrawaim :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Koniec czasu. Na odpowiedzi czekamy do niedzieli (31 stycznia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi