Krystianek 0 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nick: WISNI< A,K *_* , jednakże chodzi o CJ1598 Pytanie: Witam mój kolega ma problem z statystykami, nie odpowiadają mu, mianowiecie chodzi o to czy jest jakaś komenda żeby zresetować wszystko co jest pod, /rankstats ? Korzystając z okazji, czemu będąc w top15 mam nick Vo|u{ME} ? (Był to mój poprzedni nick który pierwszy raz wszedłem na serwer Czy dało by się to jakoś naprawić ? Jęsli nieodpowiedni dział to przepraszam I Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Topka zapisała się wraz z Twoim pierwszym nickiem, dlatego tak się zapisuje. Nie ma takiej możliwości do skasowania tego wszystkiego co jest pod /rankstats 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opiekun żeby mógł Ci pomóc rozwiązać problem z rankingiem to musiałby zresetować wszystkim na serwerze ranking (komenda: amx_cvar csstats_reset 1 o ile dobrze pamiętam), ale pewnie jak sam się domyślasz raczej tego nie zrobi, bo dlaczego kilkuset graczy ma cierpieć z powodu jednego gracza? Tak jak @M@jki H@rdcor napisał, że na pierwszym nicku zapisuje Ci ranking, a raczej na pierwszym zdobytym fragu, prawdopodobnie przypisuje do SID'u (choć mogę się mylić - to tylko domysły), tutaj nie da się nic z tym zrobić, bardzo mi przykro, choć z doświadczenia wiem, że ten "błąd" nie jest jakimś dużym... Problemem, bo sam grając na cs:go modzie mając nick "Macedonczyk", a wcześniej "Someone get me a priest" tak miałem i wielkich problemów mi to nie sprawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dzięki wszystkim za pomoc Tak też myślałem Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: W takim razie temat zamykam, jeśli będziesz chciał coś dodać, daj mi znać na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi