garec519 2 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 1. Nick:Domysl sie guptasku dobra pofiem Banan CSGOBET.COM 2. Imię:Gracuś 3. Wiek:12 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 2 na 10 xD 5. Sprawny i działający mikrofon**: Z biedry ale jest 6. Składka (tak/nie): Tak...... rzartowalem nie 7. Link do swojego GameMe**: nie fiem jak znalesc 8. Parę słuw o sobie **:Lubię placki i wywalilem się 3 razy na roweże i sobie spodnie podarlem i mnie nuszka bolała 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Bo durzo adminuf to dzieci 10. Steam_ID: 0:0:98982306 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:narazie mam karę bo mi mama komputer zabiera Ale czasem jak nie patrza to gram 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):no muwie jak mama nie patrzą Ale jak już kary nie będę mieć to cały czas jebac szkoła zostań ninja 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Miałem globala ale spadlem do silvera 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak na napszyklat minecraft by zyczu albo byłem kapitanem drórzyny w minecrafcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Przynajmniej szczery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na nie.. Widać, że te podanie to troll.. Za pewne szybciej zostanie to usunięte niż to napisałeś.. :klania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Podanie napisane jak... Oczywiscie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garec519 2 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ej skuatke będę płacił bo mam pejsejf karta bo miałem iść na picie ale kupiłem pan sejfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wypowiedź we własnym podaniu oznacza jego zamknięcie. Co więcej Podanie napisane jak... Oczywiscie na nie Przynajmniej szczery Panowie otrzymują warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi