CREATIVE 162 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Creative 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:BoB Lee Swager 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://forum.cs-classic.pl/topic/44177-ssy-pedo-x27/#entry267214 7.Opis sytuacji: 1. Admin nie posiada wiedzy z dziedziny administrowania serverem jesli mowi ze barciak jest odpalony po tym ze celownik po ssach polecial do gory. 2. Admin nie sprawdza amxbansa gdy zaczyna nabierac podejrzen, a gdyby mi ktos napisal zebym go nie sprawdzal bo "jest czysty" myslal bym ze ma ab i od razu sprawdzil bansa. 3. po 3 uzywajac adminspecta mam mozliwosc obserwacji twoich biegajacych rywali, nie przypomina mi twoj celownik czystej gry, ale to mozna obejrzec w HLTV. Ocene pozostawiam adminowi. o ile pamietam nie ma czegos jak admin specta :/ ale niech ci bedzie. Gracz ten mial robione 26 ssow mial kilka demek a Ty dalej uwazasz ze Barciak jest spalony ... Nie wnosze o zabranie admina ale o zawieszenie w obowiazkach dopoki nie ogarnie kilka podstaw z bycia adminem *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez CREATIVE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie chciałem tego robić ale niestety muszę...Admin zostaje odebrany Ucze Sie Strzelać powodów można wymieniać jeden po drugim. 0 aktywności na forum ,skargi , zamiast sprawdzać graczy bo zgłoszenia byly na u@ woli odpisac sprawdz tego xxxxxxx......bo on pewny nie jest, do tego nigdy nie posiedzial na spectcie nie ogarnął sb, zmiany nicku, nawet na say czasu mu brakło zeby napisac Resp TT 30 sek. Koniec tematu miałem czekać do końca miesiąca ale miarka sie przebrała.A teraz do wszystkich Adminów to że jesteście na serwie to nie oznacza ze olewacie forum bo to też niebawem moze się zle skonczyć. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi