XxBananaxX 25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam, chciałbym się spytac , ponieważ słyszałem plotki o resecie w piątek i czy to jest prawda? Druga sprawa chciałbym żeby resety miały większe odstępy czasu od siebie [o miesiąc] poniewąz to bez sensu grać tak krótko gram juz tu od listopada i poprostu nawet nie mogę nabic sensownego LvL , a gram często innym graczą raczej też się nie podoba , gracze pragną nabić wiekszy LvL żeby mieć wiekszą radość . Prosze o rozpatrzenie tego tematu i podjęcia słusznej decyzji . Pozdrawiam :ninja: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Robię od czasu do czasu vote i gracze głosują, aby resety odbywały się na początku miesiąca - nie mam chęci już pisać nawet dlaczego bo zjawi się kolejny nowy i znów napisze to samo. Reset odbędzie się prawdopodobnie dziś, bądź w piątek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi