Shizoo 61 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1. Nick: =_= Shizoo .! 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 20lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/%3D_%3D%20Shizoo%20.%21/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Hey Hi Hello ! Jestem Bartek . Jestem miłą , cierpliwa i spokojną osobą Wiadomo , że jak każdy mam swoje granice , wtedy staje się odmiennością tych cech które podałem . Dodam tylko , że bardzo ciężko jest wyprowadzić mnie z równowagi (ale co prawda jest to możliwe ). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chciałbym zostać , albo pomagać graczom z ludźmi którzy tą grę im utrudniają np. cziterzy czy też ''krzykacze na mikro'' . Jestem osobą która lubi być lubiana . Nie lubię wydawać rozkazów ludziom , cenie sobie spokojną , zabawną grę bez żadnych spin o cele mapy i tak dalej (wiem , ze to dla mnie - ale cóż chciałem to napisać niżeli później miałyby być na mnie skargi) . Wiadomo , że są takie sytuacje w których trzeba przypomnieć ludziom o pewnych sprawach . Nie jest to może zbyt wysublimowana odpowiedz , ale cóż nie jestem dobrym mówcą . Na koniec pragnę dodać , że chciałbym być Administratorem dla graczy nie przeciw nim. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 7/8h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze : Rano - Popołudnie ( od godziny 10:00 do 13:30 potem 15:00 do 17:30) Wieczorem ( od 21 do której to ciężko mi powiedzieć bo czasami nawet do 2 a czasami do 23) . Każda godzina jaką podałem to oczywiście godziny przybliżone . 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Będzie coś około 6lat.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ale był to bardzo krótki okres gdyż serwer na którym miałem admina padł . Dodam jeszcze , że szybko sie uczę , a jeszcze szybciej przypominam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Na TAK -Mikro -No-life -Składka -Wiek -Staż 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Okres próbny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zdecydowanie na tak: -Bardzo często cię widze na serwie -Składki -Eleganckie GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 O panie! Na tak! -Zajebiste(!) GT -Mikro -AMXX -Skladka -Również staż w csa, a co za tym idzie, doświadczenie jak wygląda czit/cziter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszjanusz 1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zdecydowanie na TAK: -Mikro -AMXX -Neos -NoLife -Wiek -Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na Tak. +Wiek +Mikro +Składka +Amxx +GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na tak: - GT - AMX - AMXBans - Punkty 8 i 9 bardzo dobrze rozwinięte - Składka - Mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi