XxBananaxX 25 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam jako ,że chce odpracować warna napisałem poradnik dla początkujących adminów pt. ,, Jak rozpoznać chetera ,, Zapraszam ! 1.Cheater z tzw. ,,wh,, -Po pierwsze adminie wejdz na obserwatora meczu , i obserwuj podejrzanego gracza jeśli wykona podejrzane strzały lub ruchy i okaże się ze gracz zabił jedna lub więcej osób obserwuj go dalej . Zwróć uwagę szczególnie czy gracz nie patrzy się w tekstury przed oddaniem/lub po oddaniu strzału ,jeśli gracz spełni te szczegóły które napisałem to znaczy , że ma na 80% ,,wh,, .Zwróć uwagę czy jest pewny siebie i czy strzela tam dokładnie gdzie jest inny gracz .Zawsze zwracaj uwagi/skargi graczy na u@ . -Jak Zrobić SS,y : tu macie poradnik od tego pana http://forum.cs-classic.pl/topic/24721-robienie-ss/ Pozdrawaim za dobry poradnik. 2.Cheater z aimbotem -Jeden z najprostrzych do rozpoznania cheatów , Wejdz na obserwatora i obserwuj podejrzanego gracza , jeśli zauwarzysz u niego dziwne drganie myszki to juz morzesz coś podejrzewać . Jeśli bedą mu wpadały same hs lub inne cześći ciała (ciągle) to już możesz się szykować to dania bana lecz ja proponowałbym poczekać jeszcze z 3-4 rundy na upewnienie się . Ostatnią rozpoznawalną rzeczą u aimów jest gdy ktoś zatakuje takiego gracza od tyłu to cheater natychmiastowo się odwraca i zabija przeciwnika w pewną część ciała. -Ostrzeżenie dla początkujących adminów ,,aima,, da się modyfikować musicie być czujni ! 3.Cheater z SpeedHackiem -Wchodzisz na obserwatora , obserwujesz gracza podejrzanego jeśli w pewnej chwili podejrzany poruszył się z niesamowitą prędkością i zatrzymał się przy wrogu odrazu banuj takiego gracza ! Myśle , że wam się podobało i odpracuje warna POZDRAWIAM ! :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Noo spoko poradniczek Przyda się, adminom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi