Skocz do zawartości

[Poradnik] Jak rozpoznać cheatera?

XxBananaxX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jako ,że chce odpracować warna napisałem poradnik dla początkujących adminów pt. ,, Jak rozpoznać chetera ,, Zapraszam !

1.Cheater z tzw. ,,wh,,

-Po pierwsze adminie wejdz na obserwatora meczu , i obserwuj podejrzanego gracza jeśli wykona podejrzane strzały lub ruchy i okaże się ze gracz zabił jedna lub więcej osób obserwuj go dalej . Zwróć uwagę szczególnie czy gracz nie patrzy się w tekstury przed oddaniem/lub po oddaniu strzału ,jeśli gracz spełni te szczegóły które napisałem to znaczy , że ma na 80% ,,wh,, .Zwróć uwagę czy jest pewny siebie i czy strzela tam dokładnie gdzie jest inny gracz .Zawsze zwracaj uwagi/skargi graczy na u@ .

-Jak Zrobić SS,y : tu macie poradnik od tego pana http://forum.cs-classic.pl/topic/24721-robienie-ss/ Pozdrawaim za dobry poradnik.

2.Cheater z aimbotem

-Jeden z najprostrzych do rozpoznania cheatów , Wejdz na obserwatora i obserwuj podejrzanego gracza , jeśli zauwarzysz u niego dziwne drganie myszki to juz morzesz coś podejrzewać . Jeśli bedą mu wpadały same hs lub inne cześći ciała (ciągle) to już możesz się szykować to dania bana lecz ja proponowałbym poczekać jeszcze z 3-4 rundy na upewnienie się . Ostatnią rozpoznawalną rzeczą u aimów jest gdy ktoś zatakuje takiego gracza od tyłu to cheater natychmiastowo się odwraca i zabija przeciwnika w pewną część ciała.

-Ostrzeżenie dla początkujących adminów ,,aima,, da się modyfikować musicie być czujni !

3.Cheater z SpeedHackiem

-Wchodzisz na obserwatora , obserwujesz gracza podejrzanego jeśli w pewnej chwili podejrzany poruszył się z niesamowitą prędkością i zatrzymał się przy wrogu odrazu banuj takiego gracza !

Myśle , że wam się podobało i odpracuje warna POZDRAWIAM ! :banan:

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności