Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki wszystkim za zadanie pytań Nie koloruję, bo 3 razy podczas dodawania wywaliło forum <_< Pytania od [P] Czemu jesteś bananem? [O] Jestem nindżą :ninja: [P] Umiesz już skakać boteczku ;] [O] Ja zawsze umiałem [P] Jak tam półrocze w szkole? [O] Kaplica [P] Kapy są? [O] Takie grubsze xdd Pytania od @Weronikaa [P] Zdasz? [O] Na lajcie [P] Za co mnie lubisz? [O] Lubię Cię bo jesteś botkiem którego karałem na ODD2 [P] Jesteś szalony? [O] Zawsze nim byłem... [P] Czemu cs-classic? [O] Według mnie najlepsza sieć [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em? [O] Zaczeła się ona już 7 lat temu, grałem jako mały chłopiec na botach, a potem zacząłem grywać na serwerach społecznościowych. [P] Zaśpiewaj mi na karaoke!? [O] Przekonaj mnie Pytania od [P] Umciok [O] Co tam? [P] Kaplica ? [O] KAPLICA! :ninja: [P] Czemu Shizi ? [O] Kiedyś nie chciało mi się przeczytać twojego nicku i pomyślałem o shizie XD i tak zostałeś [P] Jesteś rudy ? [O] Jestem ciemnym blądynem [P] Strzelasz w ceesy jak 10-latek [O] 1vs1? [P] Kochasz pynia'grzybka ? [O] Szalenie! <3 [P] Kiedy wbijesz do mnie na dra z chińczykiem ? [O] Może w najbliższym czasie [P] #Kaplica [O] KAPLICA! Pytania od @xKardzio [P] W skali 0/10 jak smakuje twój pieróg? [O] 10! [P] Czemu kumpel, a nie ziomek? [O] Kumple piją razem :pije: [P] Czym kierowali się twoi rodzice nadając Ci imie Kacper? [O] Chyba tym, że będe królem [P] Jarasz, ćpasz, pijesz? [O] Jaram xD [P] Ile mam Ci jeszcze zadać pytań? [O] Mniej XDD [P] Ile miałeś dziewczyn? (wiem, że duzo bo jesteś moim kumplem ) [O] Mało z 3? [P] Na zdrowie. (kichnięcie przed chwilą XD) [O] Dzięks [P] Kochasz swoją babcię? [O] Tak! [P] Kochasz swojego dziadka? [O] Bardziej niż babcie XD [P] Kochasz swoją babcię z drugiej strony? [O] Raczej nie inaczej [P] Kochasz swojego dziadka z drugiej strony? [O] Szalenie [P] Kochasz swoją mamę? [O] Mhm [P] Kochasz swojego tatę? [O] Tak [P] Kochasz swoją siostrę? [O] Oddam Ci ją za darmo, dopłace jeszcze [P] Kochasz mnie? #nohomo [O] Pewka [P] Lubisz mnie? [O] Bardzo <3 [P] Za co mnie uwielbiasz? [O] Przede wszystkim za to że jesteś naturalny, i to widać i słychać na tsie [P] Kiedy wbijasz do mnie do miasta? [O] Te wakacje? [P] Kiedy otwierasz swoją kaplicę albo bazylijkę? Może jednak pobawisz się w proboszcza i założysz kościół? [O] Już niebawem, przyjdziesz się modlić [P] Masz zwierzaka? [O] Chomika naxia [P] pjona gimbie [O] Pjona! #kaplica [P] Jakie sporty lubisz i uprawiasz? [O] Piłkę nożną oraz siatkówkę, obie aktualnie trenuje [P] W jakiego metina będziemy grać? [O] Otwarty na propozycje jestem [P] Będziesz czitować? [O] Pokaże klase i będe grać bez czitów! [P] jak prosiłeś nie dużo pytań, pjona [O] Dzienks XD Pytania od [P] Dlaczego Kacper a nie np. Natalia? [O] Bo jestem Kacper nindża :ninja: [P] Dlaczego masz KennySa na profilu? To twój chłopak? [O] Bardzo podoba mi się jak gra [P] Dlaczego Umciaak? [O] Robiłem dropka w metiniei nie mogłem wymyślić nicku, typ z gilid zasugerował mi nick UmciaaGumcia i tak już zostało do dziś [P] Którą z części Szybkich i Wściekłych uważasz za najlepszą? [O] 7 miazgaa [P] Gdyby ktoś miał zastąpić postać Paula Walkera w Szybkich i Wściekłych jakiego aktora byś wybrał/widział w tej roli? [O] Nie ma takiego aktora, którym mógłby go zastąpić, był jedyny w swoim rodzaju <3 [P] Co to za gość na avku? :v [O] Pewien zagraniczny DJ nie pamiętam jak się nazywa Pytania od @NeO12 [P] Jak znosisz siostrę ? Ja nie daje rady [O] Ja również, ale jakoś trzeba, haj kiki i pada, a później tylko kolanami na ryj XDD [P] AWP czy AK ? [O] AWP! <3 [P] :banan: czy :ninja: ? [O] NINDŻA! :ninja: [P] Kiedy zagramy mieszka w 1.6 ? [O] Kiedy się strzelać nauczysz [P] Ulubiona broń na siostrę ? [O] Drewniany Mateusz, deska która mam przy biurku Pytania od [P] Czemu Kaplica ? [O] Dużo by mówić, ale generalnie zaczęło się od wakacji na ts'ie [P] Czemu tyle przeklinasz ? [O] Nałóg? Ja tylko przeklinam jak się denerwuje, i gdy jest potrzeba rzucić kur*ą [P] Ile masz w bicku ? [O] Mało 31cm tylko XD [P] Co tu jeszcze robisz ? [O] Czekam na nową range, banned [P] Czemu lamisz tak w CS:GO? [O] Nie lamię, czasami mam gorsze dni [P] Za co kochasz Pynie ? [O] Według mnie jest idealna Pytania od @NexT. [P] Dlaczego tyle przeklinasz ? [O] Nałóg, częste wkur*y [P] Do której klasy gimnazjum chodzisz ? XD [O] 3 Ciii Pytania od [P] Cieszysz się, że nominowałam właśnie Ciebie? [O] Bardzo [P] Jesteś moim największym fanem? [O] No a jak [P] Co Ci się we mnie najbardziej podoba? [O] Cała naturalna Ty [P] Co sobie o mnie pomyślałeś, jak zobaczyłeś mnie po raz pierwszy? [O] Że jakaś nowa pindzia Kryptona przyszła XD [P] Dlaczego mówisz, że jestem chuda, a tak naprawdę jestem gruba? [O] Warzysz 47 kilo, jak worek zboża ... [P] Czekałeś na pytania ode mnie? [O] Myślałem że już nie napiszesz [P] Za co mnie najbardziej kochasz? [O] Za to, że jesteś przede wszytkim sobą [P] Kochasz bardziej mnie czy Kennysa? [O] Kenny odchodzi na 3 plan [P] Lubisz śpiewać mi disco polo na tsie? [O] Uwielbiam [P] Zaśpiewasz na karaoke? [O] Zobaczymy jak wszystko się ułoży, ale raczej tak [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Niebieskie [P] Kogo z forum lubisz najbardziej? (poza mną) [O] Hmmm... nie ma takiej osoby, nie lubię faworyzować, dla mnie ziomki to ziomki [P] Kiedy się widzimy i robimy razem bajlando? [O] Czekam na adres [P] Dlaczego jesteś takim spammerem? [O] Lubię jak jest mnie dużo [P] Chciałbyś mieć jeszcze jakąś rangę na forum, oprócz "banned"? [O] Czekam na tę ostatnią [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [O] Ty chuderlaczku dałeś rade, więc i ja dam [P] Rozmiar buta? [O] 42 [P] Ulubione danie? [O] Nie mam ulubionego, jem wszystko co naszykują [P] Jak było, kiedy na Trzech Króli byłeś jednym z nich? [O] Troche do dupy, straciłem sporo pieniędzy tak się domyślałem że nikt takiego czegoś nie zrobi [P] :ninja: czy :banan: ? [O] TYLKO NINJE! :ninja: Pytania od [P] ? [O] !!! [P] Tak jak @UP. Czemu tak dużo przeklinasz? :co_jest: [O] Nałóg [P] Kochasz mnie? [O] BARDZO! <3 [P] Ile masz wzrostu? [O] 1,86 [P] Ulubiony film? [O] Szybcy i Wściekli! <3 [P] Jaką chcesz mieć rangę na forum? [O] Banned [P] W jakie grasz gry oprócz cs? [O] Metin i cs, nie chcę stracić formy [P] Dobrze się uczysz? [O] Kaplica! XD [P] Ile w bicku? [O] 31, dam załącznik [P] Ulubiona piosenka? [O] See you again <3 <3 <3 [P] :ninja: ? [O] :ninja: ! Pytania od @XxBananaxX [P] Lubisz banany? [O] Pluje na banany, tylko ninje! [P] Ile czasu spędzasz w CS? [O] Różnie, czasami ani minuty,a nieraz po 6h XD [P] Masz na sobie ubrzaie? [O] Jeszcze biedny nie jestem [P] Masz długie czy krótkie włosy? [O] Krótkie [P] Interesujesz się sportem? [O] Tylko piłką nożną i siatkówką [P] Grasz w inne gry niż CS? [O] Metin jak jest ekipa, nic poza tym [P] Ilu masz znajomych?[tak na oko ] [O] W ch*j XD [P] Ilu masz dziadków? [O] 1 tylko [P] Lubisz banany?[ale takie zielone] [O] Precz! [P] Lubisz masło? [O] Nie! wole szmalec! [P] Chodzisz do koscioła? [O] Tak [P] Uczęszczasz do szkoły? [O] Gimbazjum, ostatni rok [P] Masz rodzeństwo? [O] Siostrę, wredną i głupią do bólu [P] Ile dziennie spędzasz czasu na forum? [O] 2h? [P] Pozdrawaim [O] Ja nie pozdrawiam Załącznik z bickiem, bez hejtów nie ćwiczę Nominuję mojego najlepszego kumpla, Kardzia! Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Hahahah, ten bicek! Najlepsze odpowiedzi mordo, plusik! <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 [P] Strzelasz w ceesy jak 10-latek [O] 1vs1? Izi Dziena za odpowiedzi, dobrze się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No i nie zdążyłem :C. Pasjonujące odpowiedzi Umcia , do zoba na ts ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak to nie lubisz bananów!? :hmmm: Paczaj jaki fajny :masturbacja: :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi