Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: Weronika2. Imię: Weronika3. Wiek: 194. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: www.gametracker.com/player/Weronika/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Większość osób mnie tu zna, ale i tak wypada się przedstawić. Nazywam się Weronika mam 19 lat ( w marcu 20...). Aktualnie studiuje w Gdyni i przeżyłam sesje, więc nie jest źle 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Zauważyłam, że bardzo mało osób przesiaduje z adminów szczególnie wieczorną porą, a ja wtedy mam najwięcej czasu, więc pomyślałam, że czemu by tu nie wrócić do starych obowiązków? Mogę pomóc trochę innym w łapaniu cziterów, a już byłam tutaj adminem, więc myśle, że ogarniam te rzeczy. Wiem, że GT nie powala, ale jak tylko sesja się skończyła postanowiłam wrócić i chciałam to zrobić od razu, a godziny bardzo szybko mogę nadrobić 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:15621279411. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Po 2/3h dziennie głównie w godzinach wieczornych ( praca, zajęcia itp), ale jak znajdę wolną chwilę będę mogła też posiedzieć w godzinach popołudniowych 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Poniedziałek-Niedziela. Jak będę na komputerze zawsze ktoś może do mnie napisać na steam albo na sb i mogę wtedy wbić 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Weronikaa 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Nick i imię: Weronika.Ktoś tu był pomysłowy . Czasami wpadam i gram, Weronika stara się utrzymać porządek nawet bez admina, co ją ogranicza.Ma doświadczenie.Ogarnia amxx i jest konsekwentna. Jestem na Tak! Edytowane 31 Stycznia 2016 przez PrawieKarol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Oh nasza Weronika powraca Była adminem nie było problemu żadnego dobrze ogarnia przyjazna ogarnięta a jeżeli mówi ze nadrobi godziny to jej ufam i jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na Tak Kultura + Aktywnosć na forum+ Była juz adminem Edytowane 31 Stycznia 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No w koncu Weronika Na tak : + doswiadczenie, +aktywnosc na forum, +kultura, - Gt slabe , ale ja rowniez Ci wierze ze nadrobisz , -/+ duzo pije :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jestem na TAK: +wymagania spełnione +była już adminem i nie było z nią problemów +kultura +pomoc doświadczonej osoby się przyda +/- aktywność, mam nadzieję, że będzie co najmniej zadowalająca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na tak! +dobra duszyczka, chodź strzelać nie umie +miała tam admina, nie było problemów +amx +kultura Pozdrawiam :ninja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jestem na tak, ponieważ: - miała już admina i dobrze się spisywała - szybko ogarnia cziterów i panuję nad kulturą na serwie - GT szybko nabije (wiem co to znaczy sesja ) Poza tym miła osoba z poczuciem humoru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie szkoda Ci kwitu na te składki? Odchodzisz i wracasz .Jestem na tak. - miała już admina- doświadczenie jako admin- płeć żeńska plusuje w administracji- kultura +/- no chyba, że to tylko wobec mnie xd. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Oczywiście ze jestem na tak! +ogarnia +miała już admina +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Przyjmuje na okres próbny. Po tygodniu sprawdzę GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi