DamianiatkoBBc) 0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nick: DamianiatkoBBc) Link do SS: http://www98.zippyshare.com/v/MDIwhevu/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] ======================================= Serwer: Only DD2 CS 1.6 // ip 193.33.177.101:27156 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=50641 Weźcie się troszkę z banami dla mnie opamiętajcie 2 miechy temu grałem to dostałem 6 w ciągu kilku dni ... potem przestałem i znowu się zaczyna chcecie to wrzucę wszystkie ss'y... zobaczycie że gram czysto i mnie zostawcie >.< bo to nie sposób spędzać pół dnia na wrzucaniu ss'ów Wtedy miałem ochronę adminów bo już wiedzieli że nie ma co znowu sprawdzać gracza co w ciągu 1 dnia może dostać 4 bany może nie gram za dobrze może nie najgorzej ale coś tam strzelam... Co nie znaczy że mam dostawać bany co 10 killi ;p Pozdrawiam Damianiatko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Zostałem poproszony przez admina banującego o sprawdzeniu demka i tak uczynię.Proszę UBT o 24 h na rozpatrzenie demka. @@http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1601311111-de_dust2-1454235060-1454236620.zip link do demka Czas: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------13:13 - Rzuciłeś HE, pewnie wychodzisz i zabijasz.15:28 - Rzuciłeś HE i się cofasz przed przeciwnikiem którego nawet nie widziałeś. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Te dwie akcje łączą się 16:50 - Mogłeś dostać info ,że wbili B ale środkiem? 19:00 - Tutaj mogłeś dostać info także ,że jest na gali ale wcelowałeś się modelowo. 19:10 - Standardowo wcelowałeś się w trupa przy bramie B, zabiłeś jednego następnie szybko wcelowałeś się w przeciwnika za bramą ( Zbyt szybka reakcja ). 19:20 - Dziwnie się wcelowałeś w ten komin. Są to moje tylko podejrzenia, końcowe zdanie ma UBT. Pozdrawiam TheGumiS Edytowane 31 Stycznia 2016 przez TheGumiS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianiatkoBBc) 0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A więc czekam z niecierpliwością Ale i tak nic tam nie znajdziesz Jak mówiłem już na wcześniejszych banach (6 poprzednich) . Gram dla przyjemności i zabawy z gry oraz powrotu do przeszłości, nie chce mi się pobierać cheatów które nawet nie dają przyjemności z gry tylko głupie ułatwienia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianiatkoBBc) 0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Jak powiadają głupi ma zawsze szczęście Gram na domyślanie się skoro np. nie ma na A to wiem że na b bd, a to że przypadkiem zobacze jak (1...) typ biegnie od środka to nic nie znaczy poza tym to że rzucam he to chyba normalne że każdy ma miejsca gdzie rzuca Gram tak jak umiem i nie korzystam z cheatów... Tyle mam do powiedzenia Ale skoro tak mówisz to... prosiłbym żeby końcowa decyzja była sprawiedliwa i odpowiednia do tego wszystkiego... Czekam na odpowiedz z niecierpliwością ^.^ Pozdrawiam P.S. Co to tych 19:10 - Standardowo wcelowałeś się w trupa przy bramie B, zabiłeś jednego następnie szybko wcelowałeś się w przeciwnika za bramą ( Zbyt szybka reakcja ). 19:20 - Dziwnie się wcelowałeś w ten komin. To gram na słuchawkach i umiem już określać gdzie znajduje się przeciwnik tak na pi razy oko więc wiem gdzie trzeba się wcelować (tam gdzie najwieksze zagrożenie w najbliższym czasie) Edytowane 31 Stycznia 2016 przez DamianiatkoBBc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zapoznałem się z demkiem, ale to moim zdaniem podane akcje są intuicyjne bardziej niż z czita. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi