Rafal749 2 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Nick: KaMYkLink do SS: ----Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : KaMYk[AMXBans] Reason : ' ab '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] ========================================Serwer: #7 [ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl (de_dust2)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=50401Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku 1ban za SS-Y dostałem UB ,a drugi nie mogę sobie przypomnieć1 za SS-Y ale wstawiałem i dostałem UB ale 2 ban nie mogę sobie przypomnieć Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Pawel.? Opcja "edytuj", gdy chcemy coś dodać. Ostrzenie słowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Kolego dostałeś 2 bany za czitowanie oraz 1 raz ss, których nie wstawiłeś więc dostałeś ab (aktywny ban). Możesz to wyjaśnić? Proszę abyś edytował post, a nie pisał kolejny EDIT Nie dostałeś UB, sprawdziłem archiwum Edytowane 31 Stycznia 2016 przez ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi