wrg 7 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 1. Nick: wrg / na serwerze "w" 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 22 4. Twój Gametrack (Link): nie wiem jak to znaleźć, link do tematu pomocniczego nie działa 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:28746973 6. Mikrofon (Tak/Nie): tak 7. Składka (Tak/Nie): tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 8 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: różnie, w tygodniu wieczorem, w weekendy bardziej w porannych porach, ale zdarzają się też wieczory, z aktywnością nie ma problemu 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kilka godzin dziennie pewnie dam radę i tak siedzę na kompie dużo, jak nie mam żadnej pracy to sobie pykam w kantera 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: nie będę wypisywał jaki to ja nie jestem, że jestem taki i owaki, że weźcie mnie, bo jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, składam to podanie, bo i tak gram na tym serwerze, mam duży staż w kantera i to nie tylko gram w 1.6, bo w cs:go od 2012 roku, nie szkoda mi tych paru groszy, żeby was wesprzeć, a przy okazji o jakiś porządek zadbam na serwerze, bo już kilka razy kiedyś tam miałem admina, wiem z czym to się je co do banów na banidzie, mogę wszystko wyjaśnić, na teamspeaku, czy tutaj, jak ktoś będzie chciał, historie długie, niektóre trochę przez własną głupotę, ale nie będę ściemniał, więc to tyle, komentujcie, jak będzie podanko na nie, to trudno, będę sobie pykał bez admina a co do wymagań, to chyba wszystkie spełniam, tylko tych postów nie ma, ale to nie będę bez sensu nabijał, żeby było 10, przy okazji wyjdą jakieś sensowne posty, a na serwerze 30 godzin już będzie, bo gram chyba od 2 tygodni, pozdro, czekam na jakieś komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 NIE ... Mało co cię widuję na serwerze do tego konto na forum masz krótko i wydaje mi się, że wspomogłeś serwer celowo pod podanie... Plakietka VIP przy nicku to nie wszystko ja też mogę taką sobie kupić Niech wypowiedzą się inni, bo ja Ciebie kompletnie nie znam (bo nie wiadomo w ogóle kim jesteś tak na prawdę. Admin nie może mieć brudnej historii swojej kariery moim zdaniem, a ty chyba masz tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrg 7 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 kariery? wydaje mi się, że gramy dla zabawy, ale okey to sobie kup, nie zabraniam Ci, kupiłem, bo chciałem, mogę przelać również większą kwotę pieniędzy, nie zbiednieje, a tu pomogę również o Tobie mogę to powiedzieć, że widzę Cię mało, bodajże raz widziałem Cię, gdy nagminnie robiłeś mi ss, ale dziękuję za konstruktywną wypowiedź, z trochę mało trafionymi argumentami czekam na więcej wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wypowiedziałeś się we własnym podaniu(post ukryłem), więc temat zamykam. Natomiast ty otrzymujesz warna, zapraszamy za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi