Marina. 1 405 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 02.02 - Urodziny Chińczyka! (lemiwiki) A więc Wiktor Chciałabym Ci życzyć: Samych sukcesów Żebyś nie jadł tyle śniadań xD Żebyś sobie kogoś tam znalazł :ninja: :banan: :rozowiec: Żebyś z tego co wiem, tak nie lamił w cs:go XD Sukcesów oczywiście ;] Spełnienia marzeń 99 lat i pół roku! Żebyś się nie zmieniał typku! :daje_kwiatka_na: I pamiętaj, zawsze bądź takim super ziomkiem! :labado: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 O CHINCZYKU ! Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, pomyślności, mało warnów, dziewczyny! :ninja: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wiki żyj na 100% Stówka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Sto lat 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Najlepszego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Znów mnie wyprzedziłaś <_< Chińczyk ja tobie życzę kumplu Sukcesu w szkole, Byś sobie znalazł tą 2 połówkę, Abyś nie pudłował tyle z AWP XD, By buły wchodziły, a pestki z AK nie zawodziły, By plany na szkołę się spełniły, będziesz mym pilotem A przede wszystkim mało warnów, byś na forum był z nami, Byś był sobą, zawsze i wszędzie! KAPLICA! :ninja: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Sto lat 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wszystkiego najlepszego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Najlepszego bocie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Najlepszego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Widzę, że forum to kurde luty przejmuje Chińczorkuuu! Życzę Ci dużo zdrowia, żebyś nie chorował za dużo. Dobrych ocen w szkole! Życzę Ci żebyś częściej mówi do mnie tym kozackim głosem " Pyniuuuuuś " Życzę Ci żebyś się dzisiaj najadł i żebyś wydawał mniej kasy na spodnie! XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chińczyk grubasie ! ^^ Składałem Ci już życzenia, ale zrobię to jeszcze raz Zdrowia szczęścia, żeby Cię cieszyło to co robisz, żeby ten twój speedrun wypalił(w co nie wątpię ^^) No nie wiem czego Ci mogę jeszcze życzyć, szczęścia, przede wszystkim szczęścia ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wszystkiego najlepszego dziku Mam nadzieje, ze uda nam się ten serwer w końcu wystartować haha Wiecej warnówMniej kolegów, tym bardziej koleżanek.WPADAJ NA POMORZE! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 sto lat xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi