spikemapper 27 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam, zajmuje sie grafika oraz moviemakingiem juz od jakiegos czasu, chcialbym przedstawic pare swoich produkcji, zapraszam do ogladania 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ta pierwsza praca jak dla mnie najlepsza. Co do filmów to bomba Do muzyczki strzały też mega :klania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Prace jak najbardziej na poziomie, co mi się podoba? Że pracujesz na różnych etapach, nie tylko grafika, ale też movemaking. Najbardziej do gustu przypadła mi praca druga oraz piąta. Lajka zostawiłem, teraz czekam(y) na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No juz cos na wysokim poziomie. Ja rowniez czekam na wiecej + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ej super to jest . Masz wielkiego plusika za różnorodność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Łooo , prace nie wszystki mi się podobają :x, jakoś nie przemawiają do mnie, ale cinematic'i MEGA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Siemaneczko, moj nowy edit tym razem cos zupelnie innego Klipy nie moje , tylko edit moj ale uwierzcie mi ze chcialbym tak umiec jezdzic ^^ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Przesadziłeś xD, czuje się wykorzystany xD Edytowane 17 Lutego 2016 przez Papa Smurf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Przesadziłeś xD, czuje się wykorzystany xD O wlasnie ludzie tu jest ten ktory pozowal do zdjecia z przerobka twarzy na terminatora, bierzcie od niego autografy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Siemaneczko, moj nowy edit tym razem cos zupelnie innego Klipy nie moje , tylko edit moj ale uwierzcie mi ze chcialbym tak umiec jezdzic ^^ Dla mnie bomba, świetnie to wykonałeś, muzyka idealnie zgrana z obrazem jestem pod wrażeniem. Nie przesadziłeś z efektami, dzięki czemu przyjemnie było to oglądać, czekamy na więcej filmików z udziałem Pana oraz twoim editem Like i sub zostawiony Edytowane 17 Lutego 2016 przez Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Dla mnie bomba, świetnie to wykonałeś, muzyka idealnie zgrana z obrazem jestem pod wrażeniem. Nie przesadziłeś z efektami, dzięki czemu przyjemnie było to oglądać, czekamy na więcej filmików z udziałem Pana oraz twoim editem Papa smurf nie wystepuje na filmiku xd on tylko jest tam na jednej pracy graficznej 2D (twarz terminatora) Edytowane 17 Lutego 2016 przez Pawel.? Aww w takim układzie przepraszam za pomyłkę... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 świetne prace, różnorodność. Filmiki z cs go obróbka sztos. Tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ładne, tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Siemaneczko, moj nowy edit tym razem cos zupelnie innego Klipy nie moje , tylko edit moj ale uwierzcie mi ze chcialbym tak umiec jezdzic ^^ Mega mega i jeszcze raz Mega. Fajna muzyczka i nie ma przesadzonych efektów. Niektórzy nawalają efektów że nic nie widać a tu pięknie wszystko zrobione. 1:15 widać że nitro ma w dece ;> / A kto by tak nie chciał jeździć? Edytowane 23 Lutego 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Praca 3 i 4 wymiatają. Masz talent. Jak możesz, poprosił bym o taką sygnę jak z Suarezem, tylko zamiast Suareza to Ronaldo i mój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez spikemapper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kilka tych filmików co tutaj przedstawiłes widziałem na kanale Hazard Cinema Równiez można cie spotkac na wielu innych sieciach ;v latasz tak sobie w kółeczko? Ogladałem twoj kanal i powiem ci że na wiekszosci filmikach dajesz te same efekty ;d nudne troszke ale plus ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No no fajne prace, daje 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikemapper 27 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nowe ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Interesujace prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V E G E T A 35 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Porządnie wykonane pracę :) Te graficzne jak i wideo, bardzo mi się podobają. Lubie to! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Praca na wysokim poziomie, widzę, że ktoś w końcu trafia stuprocentowo w mój gust :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jaa, mega są te filmiki, chciałabym umieć tak. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi