Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 1. Nick: NieznanA !stotA aka. || D.Z.G2. Imię: Damian3. Wiek: 224. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/NieznanA%20!stotA%20aka.%20||%20D.Z.G/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: A więc tak jak wyżej napisałem mam na imię Damian pochodzę z Rzeszowa moje zainteresowania to sport dziewczyny i trochę informatyką sporo osób mnie kojarzy z tej sieci a zwłaszcza z serwera FFA bo spędziłem tam spory szmat czasu a składam podanie żeby pozbyć się tych odpalenców dużo o sobie nie napiszę bo większość mnie już zna.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Żeby wyplenić tych wszystkich cziterów którzy doprowadzają do szału człowieka a w tych godzinach co ja grałem w ostatnim czasie nie byłem ani jednego admina i człowieka coś trafia jak nie można nic z tym zrobić dla tego składam podanie żeby odpaleńcy byli wytępieni do 010. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:446557511. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia ale średnio 2/5 h nie raz więcej zależy od tego czy mam jakąś robotę czy nie.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pomiędzy 12 a 2413. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem wielokrotnie na tej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jestem na tak + był już adminem + składka + steam + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Na tak : +wiek, +doswiadczenie, +kultura, +ogarniety Pozdro Kebabie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jestem na Tak: + był już adminem + warunki spełnione + kultura + pomoc się przyda (tym bardziej teraz kiedy aktywność adminów jest trochę zmniejszona, a ja sam jak wbijam i nikogo więcej nie ma to ogarnę ile się da, ale wiadomo że nie wszystko i wszystkich, nie wspominając o czasie na grę, której nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Na tak ! znam z FFA, prawilna mordeczka +był adminem(zna sie na rzeczy) +steam +często gra +odpowiedzialny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi