Magiczny erO 67 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 1. Nick: er0 ? 2. Imię: ŁUKASZ 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/er0%20%3F/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Łukasz lubię grać na komputerze, interesuje się piłką nożną, a także chodzę do szkoły zawodowej uczę się mechaniki... 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać adminem serwera DD2, gdyż mam duże doświadczenie, mogę doskonale nawiązać kontakt do ludzi, również jest to dla mnie formą rozrywki.Ciekawie by było zostać adminem, ponieważ chciałbym pomóc w administracji, gdyż uważam, że nadaje się na to stanowisko.. pozdrawiam 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: TAK Steam_ID: 0:0:9712288 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 LAT 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Jak zwykle, wracasz po miesiącu albo dwóch, zagrasz godzinę na serwerze i składasz podanie. Które to już? 10?Gdy ostatnio dostałeś admina byłeś przez chyba tydzień albo dwa i zrezygnowałeś. A gdy nie dostajesz tego admina to znikasz, potem wracasz i tak w kółko. Poza tym : - Kultura - Aktywność - Szybko Ci się nudzi + Steam+ WiekDefinitywnie na NIE Edytowane 2 Lutego 2016 przez ev1l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pograj z nami troche i pokaz ze Ci zalezy . Bo niestety evil ma racje , co do aktywnosci, kultura -/+ . Narazie na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jestem na nie - wgl Cię nie widać ( tylko dzisiaj Cię widziałam na serwie ) - kultura 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Po raz kolejny odrzucam twoje podanie pograj z nami trochę pokaż że naprawdę wracasz do gry na serwie wtedy zmienię zdanie jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi