BLOBI! 26 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nick:BLOBI! Powod rezygnacji:Nie mam czasu , irytuja mnie ,,dzieciaki" , wiem sam jestem młody ale nawet stałe osoby na serwerze które grają zachowują sie za przeproszeniem jak gówniarze spamując fk i jacy to oni są.Nic nie pomaga i z takiego powodu odchodze. Tak jak napisal to wczesniej Snexi serwer jest zrobiony zajebiscie , ale spolecznosc ktora na nim gra chwilami jest zenujaca. Cos od siebie: Hmm troche szkoda mi odchodzic no ale juz nie wytrzymalem mam tego dosyc , serwer bede napewno mile wspominal szczegolnie kilka osob ktore zawsze były moimi ziomkami AngelGames (inspiracja do piłki ręcznej ) Snexi ( Zajebisty człowiek nie tylko do rozmów) Vroy ( Mój śmierdzielu) Kenny (bob) B!@CK , GryTrean(Pozytywna osoba ) Gho$t (Kiedy na wóde ? ) Mom's Spaghetti (Towarzyszyl mi od poczatku , ) Wujos mrauu ( Sekret Mnicha remember) Not2Cut ( pozytywna osoba) Jamaica Szkoda mi zegnać ten serwer no ale musialem Dzieki wszystkim i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi