Kubus :-) 5 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 1.Twoj Nick: Kubus :-) 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The_GanjaMan_PL 4.IP/SID oskarzanego*: dostalem bana nie moge sprawdzic 5.Data i godzina: dzien 8 poniedzialek 13:48 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1602041328-jail_p4rkour-1454588880-1454591280.zip 7.Opis sytuacji: Był killday ja przesiedzialem w pomiejszczeniu około 20 sekund i dostalem bana od ganji na 30 min. W kwalifikatorze banów pisze ze za kampienie najpierw jest upomnienie -> kick a pozniej ban ja takiego ostrzezenia ani kicka nie dostalem. PS: Pozdrawiam mame i ganje. Sory zygi ze masz tyle roboty no ale to nie jest tylko moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Skarga tak szybko nowa? Nie wiem czemu do mnie się przyssałeś człowieku ale już wyjaśniam. Zawsze na początku jakiejkolwiek zabawy piszę na y@@ "Kampienie/leczenie/pojazdy na zabawach ban" zostałem poinformowany że kampić w jednym pomieszczeniu można tylko 20 sekund a ty przesiedziałeś w nim cały kill day na mikro mówiłem że kampienie jest zabronione i powiedziałeś żebym dał ci bana za kampienie więc nie wiem z czym problem + ban słuszny iż za każdym razem mnie prowokujesz tekstami typu "O ganja przyszedł może będzie free kill i złożę skargę" mam tego dosyć. Za prowokowanie admina też jest ban. Nikt nie kampił nikt bana nie dostał, zawsze chodzę po mapie i sprawdzam czy ktoś nie kampi, a jeżeli tak to go upominam. Stałem przy tobie a ty nawet nie miałeś zamiaru się ruszyć więc przystąpiłem do banowania. Moim zdaniem skarga nie słuszna iż się na mnie uwziąłeś, mam na to świadków że mnie prowokujesz w sposób za który nie ma kary, lub nie zwracam na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Admin cie upominał na tsay i przez mikro pomimo jego ostrzeżeń robiłeś swoje do tego go prowokowałeś.A jako iż byłeś tutaj adminem i znasz regulamin bardzo dobrze więc według mnie specjalnie kampiłeś prowokując ganje żeby dał ci bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi