WojtaN 0 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam was . Chciałbym powiedzieć ze proszeni jesteście na serwer bo jak tylko admin pójdzie zjawia sie jakis odpaleniec i sie jie da grać . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nabij 5 postów i pisz na sb, zdobądź nick i sid odpalonego gracza i zgłoś go. Jest wiele opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtaN 0 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Chciałem poinformować zeby ktoś wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To nie nabijaj postów, tak jak ja teraz ale widzę wytłumaczyć Ci się nie da. Taki temat nie da szybkiej reakcji, adminom lepiej czytać na sb o cziterach niż tworzenie takich tematów, jest to bezmyślne zasmiecanie forum i nabijanie postów. Skoro zależy Ci na serwerze, pisz podanie na admina. Jeżeli czegoś jeszcze nie rozumiesz pisz mi na PW i proszę o zamknięcie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: od tego jest Shoutbox Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi