slawek090 1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Nick: Jorgu$ I ezLink do SS: Brak ss bo dostałem bana za info przez skypa a takiego czegoś nie ma w regulaminie.Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Info na Skype'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:88696Serwer: CS:GO MODLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=52105http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=52104 Zbanował nas Karisek W regulaminie nie ma nic napisane o banie "za podawanie infa" ... W regulaminie servera cs:go nie ma nic napisane o padawaniu infa. Więc nie ma powodów na banowanie. "Czy uważacie, że gra z infem od kolegi jest fair wobec innych gracz? Jorgu$ wyraźnie napisał "to już nie będziemy" więc jakby nie było, przyznał, że dawaliście sobie info o pozycji przeciwników. Dla mnie taka gra, jest podobna do gry na WH". Jeśli twoim zdaniem granie bez wh to granie na wh to ... Edytowane 5 Lutego 2016 przez Pawel.? Opcja "edytuj", gdy chcesz coś dodać. Ostrzeżenie słowne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Proszę admina banującego o dowody, które ukazują winę graczy zbanowanych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) wycinek z konsoli [supreme Master First Class] *WIDZ* Karisek : ez, wiesz ze jezeli bedziecie sobie podpowiadac, to obaj dostaniecieperma1. Poprawa nowych serwerow2. Naprawa kosztu operacji3. Poprawa zmiany pinu1. Zmiana nazwa cvaru csgo_siec na csgo_podfoldery[HPK] Gracz cytrus zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!jambo opuscil gre|PCHELA|[xYz] opuscil gre[cs-classic] : Informacja do [H@] : Aktualizacja Motd i statystyk serwera. Aktualizacja na csgomods.pl[HPK] Gracz jambo zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!|PCHELA|[xYz] dolaczyl[silver III] *NIE ZYJE* Jorgu$ : to nie bedziemy juzjambo dolaczylJesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy[Master Guardian I] *NIE ZYJE* ez : Ale ja mu nie mowilem nic ,v[supreme Master First Class] *WIDZ* Karisek : aha, juz....[Master Guardian I] *NIE ZYJE* ez : ale okjambo dolacza do Sil Anty-Terrorystow[silver III] *NIE ZYJE* Jorgu$ : xd Dodam, że ciągle gracze mi spamowali na u@, że Jorgu$ ma WH, dostał SSy wcześniej i wrzucił czyste, więc nie widziałem potrzeby, żeby znowu sprawdzać. Ale jednak zamiast WH, to miał koleś dobre info od kolegi. @ Czy uważacie, że gra z infem od kolegi jest fair wobec innych gracz? Jorgu$ wyraźnie napisał "to już nie będziemy" więc jakby nie było, przyznał, że dawaliście sobie info o pozycji przeciwników. Dla mnie taka gra, jest podobna do gry na WH Edytowane 5 Lutego 2016 przez Karisek Jeśli to nie wystarczy, to zawsze opiekun serwera może dołączyć logi na prośbę admina. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie @ezz i @slawek090 proszę wstrzymać się od spamowania w prośbie o ub. Oboje otrzymaliście po jednym punkcie ostrzeżeń, Pan @ezz za bezprawną wypowiedź w tym temacie, a Pan @slawek090 za spamowanie. Niemniej jednak ostrzegam, jeżeli nie skończycie spamować w w/w prośbie o ub, to temat zamknę i otworzy sobie go opiekun serwera i członek UBT @M@jki H@rdcor, gdyż uważam, że on powinien mieć tutaj najbardziej znaczące zdanie. Tutaj chodzi o jego serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Powiem tak, jak dla mnie oni przyznali się do podpowiadania, a jest to zakazane na całej sieci. Gracze zostają zbanowani. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi