Gamboa 6 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Witam, dzisiaj stałem się ofiarą przemocy ruskich . Otóż wbiłem na jakiś niezidentyfikowany ruski server. pościągało mi się masę różnych rzeczy do configu. poniżej przedstawię jak się to usuwa. Więc tak, dla mnie najgorszą rzeczą było przekierowywanie podczas gry na ruski serwer. jak to usunąć. Krok 1 Wcodzimy do folderu csa: a) X:\Valve\Steam\SteamApps\nazwa_uzytkownika\counter-strike\cstrike_polish\b) X:\Valve\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike_polish\ lub dla non steamowców c) X:\twój_folder_z_csem\cstrike_polish\ lub \cstrike\ W folderze interesują nas pliki i folder zaznaczony na obrazku poniżej: FOLDER RESOURCE AUTOEXEC.CFG CONFIG.CFG JOYSTICK.CFG LANGUAGE.CFG USERCONFIG.CFG KROK 2 ROBIMY PO KOLEI! Musimy usunąć folder resource! z plików .cfg które podałem wyżej musimy w nie wejść (ja wszedłem poprzez notatnik) i usunąć wszystkie linijki w których są komendy bind :klawisz: i ip serwera! zapisujemy pliki. Krok 3. Ustawiamy foldery i pliki na tylko do odczytu. Prawy Przycisk Myszy (PPM) na danym pliku Wybieramy "Właściwości" Zaznaczamy "Tylko do odczytu" Zastosuj -> Ok ale uwaga, czynność w kroku 3 trzeba zrobić do wszystkich plików .cfg, które podałem wyżej! Ewentualnie w przypadku ruskich virusów pomaga reinstalacja csa pozdro Gamboa Edytowane 6 Lutego 2016 przez Pawel.? Poprawiono kolorystkę. Poprawiono błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Kolor czerwony tylko dla Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 usuwa*Tutaj jest podobny poradnik, niby inne style ale mógłbyś się trochę rozglądać: http://forum.cs-classic.pl/topic/32114-poradnik-automatycznie-%C5%82%C4%85czy-ci%C4%99-na-niechciany-serwer-czytaj/Pełno błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, tak wiem polonista się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 język polski w szkole miałem dawno, teraz już nawet książek nie czytam, pisałem to sam, nie było kopiuj-wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dziękuje za zgłoszenie tematu. Poradnik skopiowany z innej strony, nie podałeś źródła, więc temat zamykam, a ty dostajesz warna. Poradnik z pobyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: KOPIA Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi