Gamboa 6 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi:1.Twoj Nick: Gamboa2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin BoBo3.Nick admina/gracza ktory zawinil:4.IP/SID oskarzanego*: #15 BoBo STEAM_0:1:54862153 31.175.238.113 Steam 5.Data i godzina: teraz6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): ssy w paczce7.Opis sytuacji: gra sobie admin BoBo z pingiem 300 na serwerze, klatkuje i utrudnia mi gre, nie dość że klatkuje to jeszcze jego lagi lagują mnie i podnoszą mój ping. na próby proszenia go aby sobie to ogarnął bez reakcji, pisali do niego inni gracze również. drugą sprawą jaka jest do ogarnięcia przez adminów jest Y@ i Y@@, ponieważ tego nadużywają, normalnie piszą sobie z graczem na y@, również admini między adminami to robią, co jest niedorzeczne, po to mają u@błędem jest to, że admini mają na to immunitet. również dodam, że w konsoli po wejściu na serwer wyskakują błędy, co świadczy o tym, że w plikach serwerów są również błędy, polecam sprawdzić logi bo jak mówiłem pewnie mają immunitety (haHAHA) Edytowane 6 Lutego 2016 przez Q♥een 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF-60 3 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Tak ja też mu pisałem że go klatkuje ale olał to i dalej spamował na y@ i czemu automat nie zbanował go za tak wysoki ping Edytowane 6 Lutego 2016 przez MF-60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YsIo 3 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jak dla mnie skarga bezpodstawna. Nie masz żadnych dowodów na to, że w/w admin naduzywal y@. A tak btw, jak byś nie wiedział. Po to ten czat jest, żeby się z graczami komunikować. A od pisania bugów, masz osobny temat. Więc polecam przegladnac forum. I używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja tu kolego nic nie widzę żeby nadużywał na pewno odrzuci ci to.. Jak mówiłem skarga bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Jak już wyżej pisano nie masz dowodów na to, że admin BoBo nadużywał y@. Co do pingu rozmawiałem z nim o tym i zostawię mu najprawdopodobniej wiadomość dotyczącą klatek.Błędy są spowodowane niepoprawnymi rs'ami z końcówką .wav, poprawię to zaraz, wczoraj nie miałem czasu. Ogólnikowo mówiąc nie widzę konkretnego powodu, dla którego miałbym karać BoBo - przeszedł wzorowo okres próbny. Zamek. Edytowane 7 Lutego 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi