xentric 11 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 siemanko mam jakis problem z mapka forge jak mam to naprawic? wyskakuje blad, ze moja wersja mapy rozni sie od tej co jest na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To usuń z foldera z mapami de_forge, niech zostanie pobrana z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xentric 11 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) nie mam tej mapki w ogole i nic nie sciaga Edytowane 6 Lutego 2016 przez xentric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja mam to samo, miałem właśnie o tym pisać, ale zabrakło mi czasu. Nie wiem o co chodzi, ale wydaje mi sie, ze więcej ludzi ma ten błąd, ponieważ jak jest przed forge bodajże nuke i jest na nim ok.15 ludzi to na forgu jest już 5-10. Wspomnę jeszcze że kiedyś(przed restartem) było wszystko wporządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Bo to inny forg niz przed resem ja usunalem wszystkie pliki w mapach o nazwie de_forge i jest okey. Ten wgrany jest troche inny (lepszy) bo ma więcej przejść w katalogu cstrike/maps/ usuńcie wszystkie pliki o nazwie de_forge i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wystarczy usunac plik forge.bsp i wbic na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Większość niestety tego nie ogarnia i na forge zostaje koło 10 ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 9 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mogę podmienić nazwę mapy, na np: de_forge1, wtedy możemy sprawdzić czy będzie wam działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Mapa została podmieniona. Wszystko powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi