MaestroBARTO 3 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam dzisiaj wam chciałbym zaproponować propozycje dotycząca forum nie i nie chce jakoś się wymądrzać tylko tak mi przyszła na myśl . Więc tak w tym prostokącie gdzie są ostanie posty proponuję aby to zrobić tak jak na wzór ostatnie tematy . Ponieważ dla mnie by się to dużo łatwiej czytało i oglądało jak i pewnie innym użytkownikom ale kto jak woli i wydaję mi się że też lepiej by to wyglądało . Zapraszam wszystkich do komentowania tego tematu i to wszystko z mojej strony . Pozdrawiam : MaestroBARTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Przecież jest już coś takiego na forum ;-; Edytowane 6 Lutego 2016 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Przecież jest już coś takiego na forum ;-; Tak jest to na forum ale napisane tak sobie normalnie i dług się szuka i czyta . A mi chodzi o to żeby zrobić tak w ( ostatnie tematy ) aby po prostu było to łatwiejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 "Zobacz nową zawartość" - klikasz tutaj i masz ostatnią aktywność w tematach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi