ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki za oceny Edytowane 13 Lutego 2016 przez Winchester 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeśli to jest przedstrona to plus tylko logo na srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja bym właśnie logo zostawiła, jest ładnie. Podoba mi się to, że jest prosta, bez niepotrzebnych urozmaiceń, pierdół. Zastanawiam się tylko nad tym napisem "Czekamy właśnie na Ciebie..itd" i nad tym obrazkiem. Jakby trochę zmniejszyć wysokość obrazka/baneru czy cokolwiek to tam jest? Albo dać napis jakoś wyżej...no nie wiem.Tylko z drugiej strony wtedy to może nie mieć takiego uroku, prostego uroku jaki ma teraz. Może niepotrzebnie kombinuję, w każdym razie bardzo mi się podoba, sama bym chyba tak fajnie nie zrobiła XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ogólnie dla mnie jakieś poprawki przydały ale kto ja woli praca jest fajna + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 gicior strona prosta i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Podoba mi się prostota wykonania i jej przejrzystość. Na plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Bardzo fajna strona, prosta przejrzysta. + Musiał się zareklamować :ninja: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi