Ragnarok88 0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Opis Problemu: grałem sobie jeszcze wczoraj normalne mm i grałem rownież na jb cs go a dzis wchodząc na konto ujrzałem takie cos screen w załączniku za nic nie wiem za co to jest na niczym nie grałem zadnych wspomagaczy nic mogłby ktoś wyjasnic? ScreenShoot: w załączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie widać co tam jest napisane.. Zrób screena w lepszej jakości. Ale strzelam, że jest to OW *OW = OverWatch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mi się wydaję że chyba jakiegoś bana na dłuższy czas dostałeś bo kolega mój grał na odpale i po jakiś czasie takie coś mu wyskoczyło albo też coś innego to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 678 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zostałeś zreportowany na jakimś mm, większość społeczności uznała że jesteś odpalony. Musisz teraz czekać na wyrok, za niedługo komunikat powinien albo zniknąć albo wyskoczyć na ile dostałeś bana :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnarok88 0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 I dostałem juz teraz vaca tylko zastanawiam sie za co jak na niczym nie grałem .... Bo wątpie zeby to miało cos wspolnego z graniem w cs 1.6 na aimie bo grałem ns ... A na cs go nigdy niczego nie uzywałem ani na zadnych grach ze steama.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nigdy nie używałeś, ale VAC jest. Albo udajesz, ze nic nie miałeś albo zainstalowałeś jakiś "dodatek" ^^ Tego nie da dostać się za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnarok88 0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 jedyne co miałem to to ze mi zmianiało skiny na jakie chce lecz wątpie zeby to było wykrywalne tak bardzo juz po sprawie mleko rozlane nowe konto kupione temat do zamkniecia juz wszystko wyjasnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi