Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=NLM8LpdnAqw&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jestem zauroczona bicikiem! Cholernie mi się podoba!Majk wreszcie dobry, dykcja jest okej.Jedyna uwaga ode mnie: wkładaj w to trochę więcej emocji, bo mówisz o motywowaniu ludzi, a to wszystko z Twoich ust wydaje się być monotonne.Plusika oczywiście dam, ale póki co mam limit. Powodzenia dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 to twoje? jak tak to całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi