Skocz do zawartości

Sieć serwerów nie działa na steam

Dzieci0l

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie mam problem. Dzisiaj kupiłem cs 1.6 na steam i wbijam na serwer Only DD2 i gdy zaczynam grać pojawia się lag i wyrzuca grę. Sprawdzałem inne serwery i wszystkie działają oprócz serwerów cs - classic. Proszę o pomoc, bo do póki grałem na non steam wszystko działało ładnie. 

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Half-Life Luncher zatrzymano a czasem i bez tego. Sprawdzałem spójność plików i wszystko ok. Wszystkie serwery działają oprócz waszych, a ja się już przyzwyczaiłem do fajnej ekipy na Only DD2 :D i właśnie dlatego chciałbym rozwiązać problem bo tylko tu spotkałem się z tak fajną ekipą.

• Like 1

Ja już to w grudniu mówiłem, po wyskoczeniu owego komunikatu ; 

grtpxd.jpg 

Nie działało mi większość serwerów CSC, .. tzn. łączenie wszystko git, po 10-15 sek cs off. 

Jeden raz mi się udało tego uniknąć przez wyjście do windows'a i jakieś akcje poza aplikacją, wróciłem i mogłem grać. 

Dlatego nie jestem w 100% przekonany czy aby na pewno to wina STEAM'a , ale po jej aktualizacji właśnie takie problemy były, może się coś nie zgadzać z plikami serwera lub coś takiego. 

Chciałbym się podpiąć do problemu, na NS wszystko ładnie, odkąd kupiłem na steamie i zainstalowałem, też mam problem z wywalaniem gry często bez jakiegokolwiek błędu, a jak już to Launcher przestał działać. Jedynie na FFA mogę spokojnie pograć, z reszty serwerów mnie wywala i tylko z naszych sieciowych. Ktoś mi podpowiedział żeby użyć tej komendy przed wejściem fs_lazy_precache 1, ale i tak z tą komendą nadal lipa. Oczywiście Steam ID podrzucę, jeśli będzie konieczny. Mam nadzieję, że znajdziemy wspólnie lekarstwo na ten problem, spójność plików też wykonałem.

Wszedłem pare minut temu na FFA i gicior. Wszedłem po chwili na CSGO MOD, po dołączeniu do teamu 2s. lag i gra wywala, godz 17.18. To samo na DD2 i JB się działo jak kiedyś próbowałem wbić.

Problem z grą na Steamie. Tak jak wyżej napisałem, grając na NS mogłem wbić wszędzie, jak tylko kupiłem grę na steamie, zainstalowałem i wszedłem na któryś z serwerów, to w przypadku FFA wszystko git, a na pozostałych wywalanie.

Mi osobiście zależy tylko na CSGO MOD :D

Edytowane przez Corey Graves

• Właściciel

Podajcie mi serwery, bo ja na 350/201/JB/CS:GOMOD mogę grać normalnie, to samo DR, a także FFA, o reszcie nie wiem, więc proszę podać serwery, których dotyczy problem, sprawdzę to

Ja już to w grudniu mówiłem, po wyskoczeniu owego komunikatu ; 

grtpxd.jpg

Nie działało mi większość serwerów CSC, .. tzn. łączenie wszystko git, po 10-15 sek cs off. 

Jeden raz mi się udało tego uniknąć przez wyjście do windows'a i jakieś akcje poza aplikacją, wróciłem i mogłem grać. 

Dlatego nie jestem w 100% przekonany czy aby na pewno to wina STEAM'a , ale po jej aktualizacji właśnie takie problemy były, może się coś nie zgadzać z plikami serwera lub coś takiego. 

Podłączam się do Ciebie. Dzisiaj zakupiłem 1.6 na steam, wbijam na serwer i po 15 sekundach mnie wyrzuciło, raz z błędem "program przestał działać", a raz bez błędów, różnie to bywa.

Starczy powiedzieć, że na cs:go modzie nie mogę grać, na steam, gdyż mnie wywala. Mój system to windows xp. 

Parametry komputera to:

AMD Athlon dual 2x 2,61Ghz Core processor +5000

4GB ram

Grafika: nVidia GeForce 210 z podzespołami ASUSA 1GB. 

Od razu mówię, że nie próbowałem na innych serwerach grać, tylko i wyłącznie na cs:go modzie, ale stawiam na to, że będzie ten sam problem. 

Przeszukałem już pół google i nic nie pomogło... 

Ja gram normalnie na serwerze CS:GO MODS

Jaki windows?

A lepsze pytanie to porównanie wersji cs'a . 

Może ty masz wyłączone aktualizacje, nie każdy musi mieć wyłączone.. a po aktualizacji rzecz jasna że grać się nie da. 

Chciałem przestawić aktualizacje przed pobraniem CS'a, ale są zablokowane. 

hymgky.jpg

Edytowane przez Siwy

Sprawdźcie teraz , poczynając od IP 193.33.177.101:27156  

To jest tak, ja sprawdzałem i działało mi na naszych serwerach czyli: Zombi mode 4.3, Jail Break, Only DD2, CS:GO mod, Free For All.

Niestety mam bardzo mało fps'ów bo około 30 w porywach do 35... A synchronizacja pionowa została wyłączona, na NS'ie mam 100 fps'ów. 

A komputer mam dość dobry jeśli chodzi o counter strike 1.6, więc to nie jest wina słabego komputera, wirusów też nie mam, bo skanuję komputer raz w tygodniu. 

Jakieś porady? 

Uwaga Problem Rozwiązany!

Mianowicie zanim wszedłem na serwer wgrałem skiny do broni. A że ostatnio popsuł mi się komputer to dałem format i spróbowałem jeszcze raz tylko że bez skinów. Jak na razie działa. Sprawdzenie spójności oraz reinstalacja gry na Win XP Home Edition nic nie dała, a więc (tu do nowych graczy na serwerach) nie wgrywajcie skinów tylko grajcie na tym co ściągneło się razem z grą. 

Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc :D

Też mam XP jak reszta, ale powtarzam, grając na NS wszystko było ok. Problem pojawił się po zakupie CS-a na steamie, po zainstalowaniu i przy próbie wejścia na serwer. Wchodząc na serwer albo komendą wyłączysz wszystko co się pobiera w tym map albo musisz pobrać wszystko, chyba, że istnieje komenda co pozwala na pobranie mapy, a nie pobieranie reszty plików.

Ty piszesz o serwerze CSGO MOD, a co zresztą serwerów, tak jak wyżej pisałem, mogę tylko grać na serwerze FFA z reszty mnie wywala.

Też mam XP jak reszta, ale powtarzam, grając na NS wszystko było ok. Problem pojawił się po zakupie CS-a na steamie, po zainstalowaniu i przy próbie wejścia na serwer. Wchodząc na serwer albo komendą wyłączysz wszystko co się pobiera w tym map albo musisz pobrać wszystko, chyba, że istnieje komenda co pozwala na pobranie mapy, a nie pobieranie reszty plików.

Ty piszesz o serwerze CSGO MOD, a co zresztą serwerów, tak jak wyżej pisałem, mogę tylko grać na serwerze FFA z reszty mnie wywala.

Sprawdźcie teraz , poczynając od IP 193.33.177.101:27156 

Sprawdź Corey to bo i daj znać, jeżeli nie to przejdziemy dalej do plików cs'a. 

• 1 miesiąc temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Zamykam.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

• -_- odblokował(a) ten temat