Dzieci0l 1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Słuchajcie mam problem. Dzisiaj kupiłem cs 1.6 na steam i wbijam na serwer Only DD2 i gdy zaczynam grać pojawia się lag i wyrzuca grę. Sprawdzałem inne serwery i wszystkie działają oprócz serwerów cs - classic. Proszę o pomoc, bo do póki grałem na non steam wszystko działało ładnie. Pozdrawiam i proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Z jakim powodem wywala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieci0l 1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Half-Life Luncher zatrzymano a czasem i bez tego. Sprawdzałem spójność plików i wszystko ok. Wszystkie serwery działają oprócz waszych, a ja się już przyzwyczaiłem do fajnej ekipy na Only DD2 i właśnie dlatego chciałbym rozwiązać problem bo tylko tu spotkałem się z tak fajną ekipą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Podaj mi tego Steam'a i steam ID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieci0l 1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Na steam mam nick INet Dzieci0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja już to w grudniu mówiłem, po wyskoczeniu owego komunikatu ; Nie działało mi większość serwerów CSC, .. tzn. łączenie wszystko git, po 10-15 sek cs off. Jeden raz mi się udało tego uniknąć przez wyjście do windows'a i jakieś akcje poza aplikacją, wróciłem i mogłem grać. Dlatego nie jestem w 100% przekonany czy aby na pewno to wina STEAM'a , ale po jej aktualizacji właśnie takie problemy były, może się coś nie zgadzać z plikami serwera lub coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Chciałbym się podpiąć do problemu, na NS wszystko ładnie, odkąd kupiłem na steamie i zainstalowałem, też mam problem z wywalaniem gry często bez jakiegokolwiek błędu, a jak już to Launcher przestał działać. Jedynie na FFA mogę spokojnie pograć, z reszty serwerów mnie wywala i tylko z naszych sieciowych. Ktoś mi podpowiedział żeby użyć tej komendy przed wejściem fs_lazy_precache 1, ale i tak z tą komendą nadal lipa. Oczywiście Steam ID podrzucę, jeśli będzie konieczny. Mam nadzieję, że znajdziemy wspólnie lekarstwo na ten problem, spójność plików też wykonałem. Wszedłem pare minut temu na FFA i gicior. Wszedłem po chwili na CSGO MOD, po dołączeniu do teamu 2s. lag i gra wywala, godz 17.18. To samo na DD2 i JB się działo jak kiedyś próbowałem wbić. Problem z grą na Steamie. Tak jak wyżej napisałem, grając na NS mogłem wbić wszędzie, jak tylko kupiłem grę na steamie, zainstalowałem i wszedłem na któryś z serwerów, to w przypadku FFA wszystko git, a na pozostałych wywalanie. Mi osobiście zależy tylko na CSGO MOD Edytowane 10 Lutego 2016 przez Corey Graves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Podajcie mi serwery, bo ja na 350/201/JB/CS:GOMOD mogę grać normalnie, to samo DR, a także FFA, o reszcie nie wiem, więc proszę podać serwery, których dotyczy problem, sprawdzę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ja już to w grudniu mówiłem, po wyskoczeniu owego komunikatu ; Nie działało mi większość serwerów CSC, .. tzn. łączenie wszystko git, po 10-15 sek cs off. Jeden raz mi się udało tego uniknąć przez wyjście do windows'a i jakieś akcje poza aplikacją, wróciłem i mogłem grać. Dlatego nie jestem w 100% przekonany czy aby na pewno to wina STEAM'a , ale po jej aktualizacji właśnie takie problemy były, może się coś nie zgadzać z plikami serwera lub coś takiego. Podłączam się do Ciebie. Dzisiaj zakupiłem 1.6 na steam, wbijam na serwer i po 15 sekundach mnie wyrzuciło, raz z błędem "program przestał działać", a raz bez błędów, różnie to bywa. Starczy powiedzieć, że na cs:go modzie nie mogę grać, na steam, gdyż mnie wywala. Mój system to windows xp. Parametry komputera to: AMD Athlon dual 2x 2,61Ghz Core processor +5000 4GB ram Grafika: nVidia GeForce 210 z podzespołami ASUSA 1GB. Od razu mówię, że nie próbowałem na innych serwerach grać, tylko i wyłącznie na cs:go modzie, ale stawiam na to, że będzie ten sam problem. Przeszukałem już pół google i nic nie pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr4bia 0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) A na ns działalo bez problemów? Edytowane 10 Lutego 2016 przez Pawel.? Na NS pobranym z bloga CSC działa bez problemów, wersja v43 PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ja gram normalnie na serwerze CS:GO MODS Jaki windows? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Ja gram normalnie na serwerze CS:GO MODS Jaki windows? A lepsze pytanie to porównanie wersji cs'a . Może ty masz wyłączone aktualizacje, nie każdy musi mieć wyłączone.. a po aktualizacji rzecz jasna że grać się nie da. Chciałem przestawić aktualizacje przed pobraniem CS'a, ale są zablokowane. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Temat podbijam, ktoś coś wie jak to naprawić? Co do pytania Karola, to razem z mamy windows XP, ja mam home edition... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Sprawdźcie teraz , poczynając od IP 193.33.177.101:27156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Sprawdźcie teraz , poczynając od IP 193.33.177.101:27156 To jest tak, ja sprawdzałem i działało mi na naszych serwerach czyli: Zombi mode 4.3, Jail Break, Only DD2, CS:GO mod, Free For All. Niestety mam bardzo mało fps'ów bo około 30 w porywach do 35... A synchronizacja pionowa została wyłączona, na NS'ie mam 100 fps'ów. A komputer mam dość dobry jeśli chodzi o counter strike 1.6, więc to nie jest wina słabego komputera, wirusów też nie mam, bo skanuję komputer raz w tygodniu. Jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieci0l 1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Uwaga Problem Rozwiązany! Mianowicie zanim wszedłem na serwer wgrałem skiny do broni. A że ostatnio popsuł mi się komputer to dałem format i spróbowałem jeszcze raz tylko że bez skinów. Jak na razie działa. Sprawdzenie spójności oraz reinstalacja gry na Win XP Home Edition nic nie dała, a więc (tu do nowych graczy na serwerach) nie wgrywajcie skinów tylko grajcie na tym co ściągneło się razem z grą. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Też mam XP jak reszta, ale powtarzam, grając na NS wszystko było ok. Problem pojawił się po zakupie CS-a na steamie, po zainstalowaniu i przy próbie wejścia na serwer. Wchodząc na serwer albo komendą wyłączysz wszystko co się pobiera w tym map albo musisz pobrać wszystko, chyba, że istnieje komenda co pozwala na pobranie mapy, a nie pobieranie reszty plików. Ty piszesz o serwerze CSGO MOD, a co zresztą serwerów, tak jak wyżej pisałem, mogę tylko grać na serwerze FFA z reszty mnie wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Też mam XP jak reszta, ale powtarzam, grając na NS wszystko było ok. Problem pojawił się po zakupie CS-a na steamie, po zainstalowaniu i przy próbie wejścia na serwer. Wchodząc na serwer albo komendą wyłączysz wszystko co się pobiera w tym map albo musisz pobrać wszystko, chyba, że istnieje komenda co pozwala na pobranie mapy, a nie pobieranie reszty plików. Ty piszesz o serwerze CSGO MOD, a co zresztą serwerów, tak jak wyżej pisałem, mogę tylko grać na serwerze FFA z reszty mnie wywala. Sprawdźcie teraz , poczynając od IP 193.33.177.101:27156 Sprawdź Corey to bo i daj znać, jeżeli nie to przejdziemy dalej do plików cs'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi